sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

MBS design - Elämän värisävyt


*Kaupallinen yhteistyö
MBS design

Ajat ovat olleet meille kaikille jo tovin haasteelliset. Rohkeakin mieli haparoi välillä kaiken ollessa päälaellaan. Tutun arjen loistaessa poissaolallaan moni meistä varmasti miettii, kuinka moni asia omassa elämässä lopulta oli varsin hyvin. Usein arjen puurtamisen keskellä väsymys sulkee silmämme elämän pieniltä ihmeiltä ja tuhansilta värisävyiltä. Tunnetusti me ihmiset olemme kovia tekemään suunnitelmia. Toisinaan myös ainaisten suunnitelmien teko ja niitä kohti kulkeminen estävät meitä nauttimasta hetkestä. Onnellisuus tulisi löytää tässä ja nyt.

"LIFE is what happens
to you
while you'r are busy
making other plans".

-John Lennon

Onnellisuus on pienten itselle merkityksellisten asioiden tekemistä. Nyt on aika heittää nurkkaan tylsyys, suorittaminen ja tiukkapipoisuus. Unohdetaan harmaa ja annetaan eri värisävyjen loistaa kirkkaina. Minäkin unohdin hetkeksi mustavalkoiset vaatteeni ja puin päälleni oranssia. Laitoin korviini kauniissa väreissä loistavat MBS design :n korvakorut, sen sijaan, että odottaisin jotakin parempaa hetkeä. Jokainen päivä meillä on mahdollisuus juhlistaa elämää. Mitä sinä halusit aina tehdä kiireisen arkesi keskellä, mutta aika ei vain venynyt muiden suoritteiden vuoksi? Toteuta nyt ne kaikki kymmenet pienet ja suloiset aikomuksesi. Lakkaa kynnet, syö jäätelöä isolla lusikalla suoraan purkista, tanssi ja laula hiusharjaan ja tee vessapaperikiharoita. Mitä tahansa teetkin tee se täydellä sydämellä ja hymy kasvoilla. Illalla mennessäsi nukkumaan voit todeta, että minä elin tämänkin päivän kaikki mahdollisuudet täysillä.

Toivon, että jälkikäteen katsottuna nämä poikkeukselliset ajat nostaisivat mieliimme myös yhdessä vietetyt hauskat ja voimauttavat hetket. Ympäri maailmaa ihmiset keksivät erilaisia tempauksia piristäkseen itseään ja toisiaan. Ihmiset laulavat ja soittavat parvekkeilla, tekevät sateenkaaria toivon merkiksi, virittelevät uudestaan jouluvaloja parvekkeille ja pihapiiriin. Nallet ovat ilmestyneet ikkunoihin ilahduttamaan lapsia. Kaikkialla ihmiset hakeutuvat varjojen sijasta valoon. Osallistu sinäkin!

Minäkin haluan jakaa iloa eteenpäin yhdessä MBS design :n kanssa.
Blogin Instagram-tilillä on käynnistynyt ARVONTA.
 Voita itsellesi vaapavalintaiset korvakoru MBS design:n valikoimista.


Tänäänkin me voimme kaikesta huolimatta... 
Jakaa eteenpäin hyvää energiaa 
Kannatella ihmisiä lähellä ja kaukaa
Toimia ilonlähteenä
Hymyillä
Olla antautumatta huolien ja varjojen edessä

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.