maanantai 6. huhtikuuta 2020

SmartStore Collect - Tyylikästä kierrättämistä


*Kaupallinen yhteistyö
Orthex Group
PR-näyte PerPR

Moni on siivonnut ja järjestellyt kotiaan viimeisten viikkojen aikana. Mielekäs puuhastelu pitää mielen virkeänä. Kyselin Instagramin puolella seuraajiltani vaikuttaako kodin tilanpuute siihen, kuinka tunnollisesti kierrätät. 64% vastaajista vastasi myöntävästi. Uskon, että monella ihmisellä olisi haluja tehostaa omaa kierrätystä, mutta kodin tilanahtaus asettaa puuhalle rajoituksia ja esteitä. Oma kotimme ei ole tässä suhteessa poikkeus. Kierrätyksen toteuttaminen käytännössä on ollut työn ja tuskan takana. Välillä olen ollut suorastaan turhautunut ja ärsyyntynyt. Pulman ollessa päivittäinen se alkaa nakertaa jaksamista ja innokkuutta. Onneksi Orthex Group: n SmartStore tarjoaa pulmaan ratkaisun.

Nyt voin helpottuneena sanoa, että asiat sujuvat. Taloon saapunut kierrätysmuovista valmistettu SmartStore Collect Kierrätys- ja säilytysratkaisu ei ole turhaan voittanut palkintoja maailmalla (Red Dot Awards: Product Design muotoilupalkinto 2020, Iconic Interior ja German Design Awards 2020). Kotimainen Pentagon Design on suunnitellut tuotteen, joka todella toimii. Itse pidän erityisesti siitä, että tuote on monikäyttöinen. Kierrätys- ja säilytysratkaisua voi hyödyntää kotona monin eri tavoin. Ulkonäkönsä puolesta sen voi sijoittaa hyvinkin erilaisiin tiloihin. Perineteisesti kierrätys on ollut meillä jotakin, joka halutaan pois näkyviltä. Epäkäytännöllisten ratkaisujen sullominen pieniin kaappeihin on tehnyt kierrätyksestä osin kömpelöä ja toimimatonta. Kierrätyksen tulisi olla jotakin, joka toteutuu helposti normaalin arjen keskellä.

Kierrätyspiste sijaitsee meillä nykyisin keskeisellä paikalla kotimme keittiössä. Pääsääntöisesti kierrätettävä materiaalikin pyörii selkeästi eniten juuri kotimme sydämessä. Näin säästämme selvää aikaa. Tyylikkyydestä ei tarvitse antaa periksi tuumaakaan. Bambukansi antaa Collect-kierrätysratkaisulle huolitellun ilmeen. Meillä kierrätyspiste toimii myös kätevänä laskutasona ja sen päälle voi halutessaan myös istahtaa.



Smart Store Collect Kierrätys-ja säilytysratkaisu:

Suuren laatikon vetoisuus on 76 litraa
Sisälle mahtuu 3 kpl kierrätysmuvista valmistettua lajitteluastiaa
Lajitteluastioiden kahvat pitävät roskapussin siististi paikallaan
Astioihin on saatavilla myös kansia
Tuotteen muoviosat valmistetaan
Orthex Groupin pohjoismaisissa tehtaissa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.