tiistai 8. joulukuuta 2020

MEA upcycle studio


*Kaupallinen yhteistyö MEA upcycle studio & Weecos

Minä olen jo pidemmän aikaa rakentanut sellaista vaatekaappia, jonka voisin todella tuntea omakseni. Olen jo vuosia sitten luopunut kertakäyttömuodista. Valinta on ollut helppo ja luonnollinen. En ole koskaan ollut muodin perässä juoksevaa sorttia. Kotiäitinä elämä on myös luonnollisesti eri tahtista. Olen todella miettinyt millaisissa vaatteissa viihdyn. Arvostan kestäviä materiaaleja ja ajattomuutta. Viihdyn paremmin yksinkertaisissa vaatteissa, joiden väripaletti on maltillinen. Minusta on kuitenkin kiva, että vaatteissa on aina jokin kiva juju. Minusta on ihanaa yhdistellä vaatteita toisiinsa ja saada aikaan erilaisia kokonaisuuksia. Asusteilla voi maustaa saman mekon juhlaan tai arkeen.

MEA upcycle studio:n takaa löytyy muotoilija Elina Korri. Yrityksen ajattomat ja tyylikkäät tuotteet valmistetaan uudelleenkäytetystä tekstiilimateriaalista. Kiertotalous on jo pitkään ollut kaikkien huulilla ja ohjaa monien ostopäätöksiä. Moni meistä ei halua enää kuormittaa ympäristöä tarpeettomasti, vaan etsiydymme sellaisten valmistajien pariin, jotka pidentävät jo olemassa olevien tekstiilimateriaalien elinkaarta. Rikkinäiset farkut saattavat housuina olla käyttöikänsä päässä, mutta niissä on vielä paljon käyttökelpoista materiaalia jäljellä. 

Fringe denim tunika tummassa sävyssä tuntui heti ensinäkemältä kuin puuttuvalta palaseltani. Farkkutyttö minussa rakastui. Odotan kovasti kaikkien rajoitusten purkamista, jotta pääsen ulkoiluttamaan kaunista tunikaa. Sillä välin pyörähtelen peilin edessä kotosalla ja suunnittelen yhteisiä seikkailujamme, joita on edessä lukuisia.


"Jokainen MEA:n tuote on uniikki. Farkkukangas on uudelleenkäytettyä. Tällä tavalla vaatteen valmistuksen vaikutus ympäristölle on mahdollisimman pieni."


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.