sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Tyypit - Vaali asennetta


*Kaupallinen yhteistyö 

Weecos & Tyypit

Yksi tämän vuoden ehdottomista piristysruiskeista on ollut yhteistyö Tyypit merkin kanssa. Meillä jokaisella on elämässä hetkiä, jolloin arki tuntuu vetävän meitä alaspäin. Silloin on parempi täyttää jääkaapin ovi hyvää asennetta huutavilla postikorteilla. Jokaisen askel painaa kulkiessamme lumettomassa joulukuun illassa. Silloin on tärkeää muistaa pitää heijastin matkassa. Itseäni hymyilyttää, kun tiedän takissani roikkuvan hauskan viestin. Päällisin puolin näytän ihan väsyneelle kotiäidille, joka juoksee pihamaalla corgin perässä, mutta minulla on salainen supervoima. Huumori.

Voimalauseet toimivat. Minä sain Tyypit tuotteiden kautta positiivisen muistutuksen siitä, että asennetta tulisi vaalia. Vuosien varrella olen kesyyntynyt ja tasaantunut. Liikaa. Tyypit osaa kääriä isonkin asian atomeiksi ja värittää sen ympärille kauniit karkkivärit ja laittaa pupun kylkeen. Kotimaisissa tuotteissa peräänkuulutetaan pehmeitä arvoja ja rohkaistaan jokaista vaalimaan hitusen asennetta.

Tyypit on myös paljon muuta. Valikoimaa kannattaa todella tutkailla tarkalla silmällä. Pupujen ja iskevien lauseiden seasta löytyy, myös jotakin todella tyylikästä ja vaativaankin makuun sopivaa. Coco roikkuvat korvikset kuuluvat Tyypit Flapper-mallistoon ovat saaneet vahvasti vaikutteita 1920-luvun riemukkailta vuosilta. Mieleeni tulee heti F. Scott Fitzgeraldin Kultahattu kirja. Minäkin olisin halunnut tanssia Gatsbyn kuuluisissa juhlissa.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.