keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Lupaus jo joulukuussa

Vuosi lähestyy loppuaan ja usein se saa meidät arvioimaan kulunutta vuotta. Missä onnistuimme ja missä emme. Saavutimmeko tavoitteemme vai jäikö ne vajaiksi. Teemme tilinpäätöstä siitä, millaisista palasista haluamme koostaa tulevan vuoden. Luovummeko jostakin ja teemme tilaa jollekin uudelle. Jaamme asioille plussia ja miinuksia. Osa meistä rakastaa tehdä listoja. Listataan vuoden huippuhetkiä ja silmäillään viime vuoden puolella kirjoitettua bucket listausta. Minä tunnustan tekeväni kaikkea edellä mainittua. Tänä vuonna olen tehnyt jo yhden ison päätöksen koskien tulevaa vuotta. Minun aikomukseni on pitää entistäkin tiukemmin kiinni jostakin, jota rakastan yli kaiken. Minä kirjoitan tulevana vuonna entistä enemmän.

Blogi on saanut tovin kärsiä siitä, että olen suunnannut tekemistäni enemmän Instagramin puolelle. Olen saanut huomata, miten vaikeaa eri somekanavien kesken on pitää tasapainoa. Rakastan Instagramia ja sitä upeaa ja nopeaa ajatustenvaihtoa teidän kanssanne ja ymmärrän kyllä, että blogit koetaan välillä hivenen kömpelöiksi suositun sovelluksen rinnalla. Jotakin kertoo kuitenkin se, että kaikista toisenlaisista uumoiluista huolimatta blogit porskuttavat yhä. Minäkin olen osittain sitkeästi pitänyt pientä kipinää yllä. Blogi on toinen kotini. Juuri nyt hivenen laiminlyöty, mutta kyllä tämä tästä vielä suurella rakkaudella saadaan herätettyä henkiin.

Omistan siis tulevan vuoden 2021 blogilleni. Tämä on lupaus. Tavoitteeni ovat maltilliset ja realistiset. Kirjoitan siitä, minkä tiedän. En lähde kilpailemaan tai vertailemaan tekemisiäni suhteessa muihin. Tiedostan olevani kaikessa hivenen old school ja pystyn kyllä elämään asian kanssa. Kaikista eniten toivon kohtaavani kaikki vanhat ystäväni kommenttiboxissa. Usein ne suurimmat oivallukset kaikkien asioiden suhteen syntyvät juuri yhteisen keskustelun kautta. Kenties tekin kahlaatte tällä hetkellä ruuhkavuosien keskellä ja pääsemme jakamaan yhdessä tätä enemmän ja vähemmän kirottua elämänvaihetta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.