torstai 21. huhtikuuta 2022

Vintage tyyliä etsimässä - Miss Windy Shop

*Kaupallinen yhteistyö Miss Windy Shop

Olen aina tuntenut vetoa menneisiin vuosiin. Vanhana sieluna koen syntyneeni väärään aikaan ja kenties myös väärään paikkaan. Miss Windy Shop tarjoaa ihanasti pakoa arjesta ja 2000-luvun nopeasta elämisestä ja vie minut lempielokuvieni maailmaan. Haluaisinko laittaa korvani taakse kauniin kukkasen, kuten Kate Beckinsale elokuvassa Pearl Harbor vai pukeutua kellomekkoon, kuten Olivia Newton-John elokuvassa Grease.  Miss Windy Shop antaa mahdollisuuden sukeltaa eri aikakausien tyyleihin ja tarjoilee ihastuttavan kattauksen kiehtovia väriyhdistelmiä ja kauniita kuoseja. Toivoisin asuvani lähellä putiikkia, jotta voisin viettää kokonaisen päivän hurmaavien mekkojen maailmassa. Mietin löytäisinkö itseni aivan uudella tavalla, jos pääsisin mielettömien mahdollisuuksien äärelle. 

Jotenkin minulla on sellainen olo itseni kanssa, että olen kömpelö ja en osaa ilmentää ulkoisesti sitä, millainen todellisuudessa olen. Olen vuosia odottanut puhkeavani kukkaan. Olen yrittänyt murtautua ulos kotelostani värien maailmaan. Pukeudun usein mustaan siksi, että se saa oloni tuntumaan turvalliselta. Sisälläni on kuitenkin valtavasti eri värejä. Oikeassa elämässä haluan kuitenkin painautua vain seinustaa vasten. Nähdyksi tuleminen on minulle vaikeaa.

Olen aina uppoutunut tarinoiden vietäväksi. Kaipaan usein taukoa todellisuudesta. Kirjojen ja elokuvien henkilöt ovat minulle monella tapaa tutumpia, kuin oikean elämän ihmiset. Etsin samaistumisen kohteita kirjallisuudesta ja elokuvien parista, koska en oikein löydä sukulaissieluja oikeasta maailmasta. Niin monet ovat eläneet ennen minua ja jättäneet jälkensä tähän maailmaan. Monet ovat kulkeneet polkunsa päästä päähän ja oivaltaneet tästä elämästä jotakin oleellista.

Olen monesti miettinyt, mikä olisi minulle se täydellinen elämä tai elokuvan kulissi, johon sopisin saumattomasti. Missä tuntisin vihdoin olevani kotona. Kenties meillä kaikilla on ollut monta elämää. Merituuli tuntuu aina kutsuvan minua, joten luulen eläneeni joskus rannikolla. Rakastan ja pelkään merta. Rakastan kallioita ja ihailen kasvien sitkeyttä. Rakastan asusteita ja villaisia vaatteita. Pukeudun usein mustavalkoisesti, mutta rakastan vihreän eri sävyjä ja erityisesti viininpunaista. Haluaisin käyttää tummaa huulipunaa ja meikata silmäni suureksi, mutta teen niin tuskin koskaan. Hatut ja pukukorut ovat aina kiehtoneet minua. Minulla on myös selkeä viehtymys pajukoreihin. Saan voimani kirjoista, musiikista ja lohduttavasta kupista kuumaa teetä tai kahvia. Rakastan sadetta ja syksyä. Rakastan myös kirjoittaa näitä aivan omia ja hivenen hassuja raapustuksia.

Koodilla ALWAYS20 saat -20% alennuksen tilauksen loppusummasta. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

PS: Miss Windy Shop:n valikoimista löytyy vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös muuta kiinnostavaa mm. sisustukseen!! Minäkin tein muutaman ihanan löydön kotiin. Kurkista Always somewhere else:n Instagramin puolelle.

Tuli vain mieleeni, että Miss Windy Shopin paketit ovat melkoisen kauniita ja mieluusti säilytän kauniin pinkin rasian ja keksin sille jotakin uusiokäyttöä. Muutama kaunis kuva kanteen peittämään postitustietoja ja laatikosta saa kivan rasian mm. muistojen säilyttämiseen, koruille, kirjeille...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.