maanantai 27. huhtikuuta 2015

Bloggers´ Inspiration Day 2015

Lauantaina sain jälleen suunnata askeleeni kohti Helsinkiä. Sain kutsun Bloggers´ Inspiration Day päivätapahtumaan, joka järjestettiin tällä kertaa ravintola Maxinessa Kampissa. BID on suomen suurin bloggaajatapahtuma ja minä olin mukana ensimmäistä kertaa. Voitte kuvitella, että pienoisesti jännitti. Onneksi treffasin jo asemalla Pienin Askelin blogin takaa löytyvän Miran, jonka kanssa jatkoimme matkaa yhdessä. Kotona jouduin miettimään pukeutumista hieman tavallista pidempään. Päädyin lopulta vaatteisiin, jotka tuntuivat päällä hyville. Ilman kimallusta en kuitenkaan halunnut tapahtumaan lähteä, vaan piristin asukokonaisuutta koruilla.

Tapahtuma oli todella mielenkiintoinen ja tapasin paljon tuttuja kasvoja, sekä uusia ihania tuttavuuksia. Päivän ehdottomasti paras anti oli mielenkiintoiset keskustelut mm. somen tulevaisuuden näkymistä. Mihin tämä upea ja kiva harrastus on menossa? Mitkä ovat uusimmat suuntaukset ja visiot? Oli mieletöntä päästä puhumaan ihmisten kanssa, jotka jakavat tavallani innostuksen lajia kohtaan.

Toki nautin myös itse tapahtumasta. Ympärilläni oli paljon iloista puheensorinaa ja kiinnostavia yhteistyökumppaneita, sekä tietysti ruokaa ja juomaa. Kamerat räpsyivät ja lasit kilisivät. Tutustuin mm. Olympus blogiohjelmaan sekä Bik Bokin kevään ja kesän malliston vaatteisiin. Kiintoisaa oli myös istua hetki ihan paikallaan ja tarkastella ympärillä liikkuvia ihmisiä. Osa oli todella huikean ihanasti pukeutunut päivää varten. Voi vain ihailla miten hienosti toiset kantavat oman tyylinsä. Päivän päätteeksi ovelta tarttui mukaan vielä goodie bag, joka sisälsi tapahtumaan osallistuneiden yritysten tuotteita. 

Seuraavassa kuvia tapahtumasta:0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.