sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Helsinki Skywheel


Minulla ja miehelläni on erityinen suhde maailmanpyöriin. Teimme häämatkan Manchesteriin 10 vuotta sitten ja silloin testasimme paikallisen maailmanpyörän. Päivän ohjelmaa meille suunnitellessani oli ihan selviö, että halusin viedä mieheni myös Helsingissä vuosipäivän kunniaksi maailmanpyörään pyörimään. Helsinki Skywheel on kokemisen ja näkemisen arvoinen kohde. Teimme ajokokemuksestamme myös pienoisen videopätkän  ja lisään sen tänne editoinnin jälkeen. Luvassa hihitystä ja kauniita maisemia. Sää oli melkoisen viileä, tuulinen ja pilvinen, mutta se ei menoa haitannut yhtään.

Toivon tämän postauksen yllyttävän jonkun toisenkin pariskunnan tekemään jotakin hauskaa yhdessä. Yhteiset elämykset synnyttävät hauskoja muistoja. Ja jos jotakin lapsiperheiden vanhemmat mielestäni kaipaavat enemmän niin, se on yhteinen hassuttelu. Nauru ja ilo on parasta lääkettä! On ihanaa varastaa välillä aikaa ja olla vain kahden. Vaikka me emme koskaan eksy toisistamme kovinkaan kauas, niin kyllä meidänkin arjessamme on elementtejä, jotka vievät meitä erilleen. Siksi on tärkeää irrottautua hetkeksi yhdessä tutusta arjesta ja ympäristöstä. Minä uskon erityisesti parisuhdeaikaan. Toki joskus tehdään juttuja myös erikseen. Jaettu ilo on kuitenkin niin paljon parempi juttu.

Toivotaan, että seuraavana vuosipäivänä kohteemme olisi London Eye. Siinä seuraava maailmanpyörä valloitettavaksi. Miten sinä haluaisit hassutella puolisosi kanssa?


Rakastan maailmanpyörien taivasta hipovaa ja kaunista olemusta.
Helsingin kattojen yllä.


Kävimme kiinnittämässä reissulla myös lemmenlukon Katajanokalle Rakkauden siltaan. Naurettiin hieman, kun todettiin, että meillä on tuollainen turvallinen ja luotettava Abloy-lukko. Oli kyllä pakko piristää tuota lukkoa pirtsakalla rusetilla. Sellaisia me kai yhdessä olemme...tuttuja ja turvallisia sekä ripaus väriä ja räiskettä päälle. Oli ihana päivä yhdessä. Näitä postauksia teille tehdessäni olen saanut uudestaan elää tuon päivän.

Yhteistyössä Skywheel Helsinki

2 kommenttia:

 1. Yhteinen aika on kyllä aivan tajuttoman tärkeää! Isän ja äidin rakkaus on liima, joka pitää koko perheen onnellisena ja yhdessä.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Aina ei ole mahdollista lähteä koko yöksi pois kotoa, mutta muutaman tunnin aikanakin ehtii syömään, kahville tai elokuviin.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.