tiistai 19. toukokuuta 2015

Meikkipussin salaisuudet


Salaisuudet ja salaisuudet. En voi varsinaisesti tässä kohden todeta, että näillä tuotteilla teen taikoja kasvoilleni. Onhan se tullut jo moneen kertaan blogin puolella esille, että en osaa meikata. Tämä paljastui varmasti monelle viimeistään Indiedays päivätapahtumassa otetuissa kuvissa. Itseäni ihan nauratti. Olisiko kenties ollut paikallaan edes lisätä hieman sitä huulikiiltoa? Todellakin. Tuon päivän kuvista voisi siis päätellä, että meikkilaukustani löytyy pelkkä puuteri.

Puuteri loistaa nyt poissaolollaan sillä perheen pikku neiti pudotti sen lattialle. Hajotessaan pirstaleiksi se sotki samaten koko meikkilaukun muun sisällön. Käytän Lumenen Natural Code Skin Perfector mineraalipuuteria sävyä 11 Cream. Lisäsin tuohon kuvaan mukaan muutaman ns.luottotuotteeni eli Lumenen syväpuhdistavan turvenaamion sekä toffeen sävyisen Color Mask tuotteen, jolla pidän toistaiseksi tyvikasvua aisoissa. Olen monta vuotta käyttänyt Versacen Bright Crystal tuoksua. Seuraavassa listana meikkipussin sisältö.

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation meikkivoide sävy 1 Classic Beige
Elizabeth Arden valokynä
Lumene aurinkopuuteri sävy 2 Auringon kultaa
Clinique luomiväri trio sävyt Chocolate chip, Buttered bronze, Teddy bear
Paese luomiväri sävy Kashmir
Clarins maskara sävy 01 Intense black
Pixi gloss kit Perfect red
Rimmel Apocalips huulikiilto sävy 300 Out of this world
Lumene Natural Code huulipuna sävy Vintage RedMeikkisiveltimeni ovat melkoisen sekalainen kokoelma. Ilman pinsettejä en lähde mihinkään. Olen melkoisen hysteerinen kulmakarvojen suhteen. Meikkilaukustani näyttäisi puuttuvan tyystin rajauskynät. Oma huomio. Pitäisikö nyt vihdoin ottaa homma haltuun ja ruveta opettelemaan? Ja mitä vielä kaipaisin muuta? No ainakin todella hyvän ja toimivan tuotteen silmäpusseille ja tehokkaan ryppyvoiteen!! Suosituksia?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.