torstai 30. heinäkuuta 2015

Sisustuksen värit


Aikaisemmin oli puhetta siitä, että kukat, kynttilät ja uudet tyynynpäälliset tekevät ihmeitä nuhruiselle huoneelle. Tässä todiste siitä. No ihmeitä ja ihmeitä. Sama huone ja samat vanhat kalusteet, mutta seassa ripaus jotakin uutta. Muutoksen ei aina tarvitse maksaa maltaita ja tärkeintä tietysti on, että itse on tyytyväinen ja onnellinen. Sisustuksessa kuten muutenkin elämässä on havaittavissa vaihtuvia värikausia. Muistan yhä ensimmäisen yhteisen kotimme: piiskuisen, parhaat päivänsä nähneen kaksion kaupungin lähiössä. Koti oli enemmän tai vähemmän sininen ja hankimme sinne huonekaluja Iskusta osamaksulla. Me kaksi nuorta, jotka juuri aloittelimme ensimmäisissä työpaikoissamme. Vuosien vieriessä myös vuokrakodit vaihtuivat toisiin ja lopuksi asuimme aivan kaupungin ytimessä. Jo tuolloin kodissamme oli havaittavissa viihtyisä vintage-tyyli. 

Maalasimme ensimmäisen täysin oman asuntomme kiviseinät Helsingissä beigeksi. Sisustuksen sekaan mahtui  ripaus vaaleanpunaista ja mustaa. Vintagen rinnalle alkoi ilmestyä design valaisimia ja huonekaluja. Värit rupesivat todella vasta loistamaan tässä nykyisessä kodissamme. Yhä jatkamme sisutuksellisesti kotoista vintage-tyyliä. Design on unohdettu ja nyt sille melkein naureskelemme. Kirkkaiden värien rinnalle on ilmestynyt mustavalkoista. Taas uusi värikausi alkanut.

Sisustuslehdet ovat melko selvästi jakautuneet kahden erilaisen kodin sisustustyylin mukaisesti. On hienoa, että jokaiselle on jotakin. Itse ahmin tietysti Unelmien Talo&Koti-lehteä. Siinä on lehti, joka jaksaa aina inspiroida ja ilahduttaa. Ja olen ilokseni löytänyt myös kivoja FB-ryhmiä, joissa jaetaan kivoja DIY ja tuunaus vinkkejä!!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.