sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hyviä reissuja kannattaa muistella...Pelastimme vihdoin nämä 10 vuotta vanhat matkakuvat käytöstä poistetun läppärin kätköistä. Aluksi ajattelin, että käsittelen ne ja vasta sitten liitän ne postaukseen mukaan. Kuvat on otettu melkoisen huonolaatuisella digikameralla. Jätin käsittelyn kuitenkin tekemättä. Tuli sellainen fiilis, että siinä häviäisi kuvista jotakin oleellista pois. Kuvat on otettu keväällä Manchesterissä ja Liverpoolissa. Uskon, että juuri nämä kuvat ovat ensimmäisiä kuvia, joita olen ottanut hieman eri otteella. Muistan reissussa ajatelleeni, että haluan muistaa tämän matkan ikuisesti. 

Reissu oli tavallaan mieheni ja minun häämatka, vaikka puitteet eivät olleet kovin romanttiset. Vietimme viikon reissussa ja yövyimme opiskelijaboxissa. Reissu oli kuitenkin aivan mahtava ja ensimmäinen yhteinen isompi reissumme pariskuntana. Monesti olemme muistelleet palovammapatteria ja vesiradiota. Olemme aina olleet pienoisia Beatles-faneja, joten matka Liverpooliin oli todellinen elämys. Ja koko reissun meitä luotsasi yksi vanhimmista ystävistämme ikinä. 

Vielä joskus me palataan.
Mikä kaupunki olet? Liverpool. Aurinko paistoi koko päivän. Ajattelin miten hyvälle tuntui kävellä kaupungin katuja. Sisälläni oli merkillinen tunne. Olen tullut kotiin. Paremmin en osaa sitä selittää.
Here comes the sun, here comes the sun
And I say it's all right.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.