lauantai 23. tammikuuta 2016

#yleMHL - Päivä etenee


Rautatieasemalta suuntasin kulkuni kohti Albertinkatua, jossa sijaitsee kampaamo Q hair. Vappu Varjoranta oli lupautunut tekemään minulle meikin ja kampauksen päivää varten. Vappu osasi yhden puhelun perusteella loihtia minulle juuri oikeanlaisen ilmeen. Kerroin hänelle millainen puku minulla oli iltaa varten varattuna. Kävimme tietysti myös läpi haastavat olosuhteet. Kampauksen ja meikin tulisi kestää pitkälle iltaan saakka. Omassa sydämessäni roihusi aurinko, mutta juhlapäivä oli sateinen ja tuulinen. Kampaukselta ja meikiltä vaadittiin todella paljon.Hiukseni saivat ihanan lettikampauksen. En edes muista koska viimeksi hiukseni olisivat olleet leteillä. Oli aivan ihanaa, että Vappu ehdotti juuri tätä kampausta. Vapun kanssa löytyi heti yhteinen sävel ja hän tuntui ymmärtävän täydellisesti millaisen lookin halusin. Halusin säilyttää oman tyylini: luonnollisuuden ja huolettomuuden.Meikki oli näyttävä, mutta ei liian raskas. Silmät olivat smokey eye tyyliset ja ihanan utuisen pehmeät. Säihkettäkin oli mukana. Tässä kohden paljastan hieman sisäpiiritietoa ja kerron, että minulle liimattiin muutamat irtoripset. Räps, räps.

Parturintuolissa istuessani seurasin seinäkelloa ja ajattelin, että nyt mieheni on jo noudettu työpaikaltaan. Mietin miten hänen päivänsä on lähtenyt käyntiin. Millaiselta hänestä oli mahtanut tuntua kuvausryhmän ja Heikki Soinin saapuessa häntä noutamaan. Omaa jännitystäni lievensi se, että kampaus ja meikki olivat kohdallaan. Ei tarvinut murehtia tuulessa kiepuvia hiuksia. Kasvoilta oli pyyhitty pois kotiäidin väsymyksen merkit, jotka kielivät vauvan kanssa valvotuista öistä. Kampaus ja meikki antoivat yllättävän paljon varmuutta.


Kiitos Vappu ja Q hair Albertinkatu yhteistyöstä!


Matka jatkuu...

Kampauksen ja meikin jälkeen hyppäsin taxin kyytiin ja karautin Kampin kukkaan, jossa minua odotti ihana valkoisista ruusuista tehty hääkimppu ja rintakukka. Kukat kassiin, pikainen kiittäminen ja takaisin odottavan taxin kyytiin. Ulkona tuuli ja sade vain yltyivät, kun taistelin Kauppatorin lippuautomaatille. Huomasin myöhästyneeni sovitusta lautasta. Kännykät pirisivät, kun pidimme ohjaaja Minna Duftonin kanssa neuvonpitoa. Taistelimme pienoisesti aikaa vastaan. Kameramies olisi heti vastassa lautalta maihin saapuessani. Päivän ylläriosion kuvaukset alkoivat osaltani...

4 kommenttia:

 1. Oih. Kaunis olet. Vitsi kun osaisi laittaa hiukset kiinni noin ihan itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taidan punastua. Olisi se ihanaa, jos saisi näyttää nätille kerran viikossa. Taitaa kuitenkin olla niin, että normisti tukka on äippä nutturalla ja päällä on isännän pusero. Hiihtelen pitkin taloa kaikkea muuta kuin pirteän näköisenä. Hih.

   Poista
 2. Höpsis! Söpö olet luonnollisenakin 😊 Katsoin kyllä ohjelmasta, että nyt on osunut meikki ja ksmpaus kyllä oikein. Niin sulle sopivat! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica. Nyt oli niin taitava kampaaja ja meikkaaja, että parempaa en tiedä. Upea Vappu. Voi vain kiitellä tuhannesti.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.