maanantai 18. huhtikuuta 2016

Hauska päivä Lapsimessuilla


Maanantai ja paluu arkeen. Eilen olimme messuilemassa yhdessä mieheni ja esikoisen kanssa. Paljon oli nähtävää ja koettavaa. Messuilla vierähti useampi tunti. Aika kului todella nopeasti. Pikku neiti oli tänä vuonna hieman innostuneempi messujen annista, mutta vielä oli ujoutta ja arkuutta hieman matkassa mukana. Onhan se ihan selvää, että pieni ihminen saattaa messuilla säikähtää ihmismassoja ja melua. Ja ärsyketulva on melkoinen. Onneksi kuitenkin kotona oli ihan selvää, että neiti pippurille jäi messuista ihan positiivinen muisto. Kovasti tänään höpötteli mummolle kuulumisiaan.


Ja on se myönnettävä ihan itsekin, että vietämme lasten kanssa niin paljon ajastamme oman kodin rauhassa, että messut ympäristönä on meille kaikille se maailman toinen äärilaita. Silti on minusta todella hyvä, että lähdettiin. Välillä pitää ihan muistaa hieman ravistella itseään tästä totutusta irti. Olen tosi onnellinen, että saan olla lasten kanssa kotona. Tämä meidän oma elämänrytmi on kyllä todella lempeä. On silti hyvä muistaa, että talon ulkopuolella odottaa se todellinen maailma meluineen ja ihmisineen. Ajatus piti minua hieman yöllä hereillä ja pienoisesti murehdin jo tulevaa. Meidän oma turvallinen kupla kohta poksahtaa.


Messuilla neiti pippurista oli hauskinta istuttaa oma mansikantaimi. Seikkailla Satumetsässä, hämmästellä ötökkähotellia, syödä hattaraa ja nähdä oikea iso käärme. Äiti tykkäsi silitellä enemmän kaneja ja marsuja. Tytön syödessä hattaraa juoksin läpi kojuja melkoisella vauhdilla. Tärkeintä silti, että tytöllä oli hauskaa. 
Olen niin onnellinen, että vihdoinkin meillä on ihan oma Light Box. Olen törmännyt jo monessa blogissa tähän ihanuuteen. Minä ostin tämän pienemmän, koska kaikki pieni on söpöä. Maanantai on tänään heti parempi kuin yleensä. Tänään tuli taas todettua, että reissun jälkeinen päivä on aika karu. Tyttöä ja äitiä väsyttää. Kaikkia hieman kiukuttaa. Päivän tuli pelastamaan mummo.

7 kommenttia:

 1. Ihania messukuulumisia täälläkin! VOi että olisi ollut kiva osallistua myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olisi ollut kiva törmätä tuttuun! Paljon on ollut porukkaa messuilla liikkeellä, mutta valitettavasti kukaan ei kävellyt vastaan minua su. Tosin neiti pippuri piti minusta niin hanakasti kiinni, että huomioni oli hieman toisaalla. Olisi kyllä niin ihanaa jos kesällä olisi joku hauska kokoontuminen kaikkien blogikavereiden kesken!

   Poista
 2. Harmittaa kun en päässyt messuilemaan! Olet usein ajatuksissa 😊 Saatasko treffit jollekin päivälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin usein ajattelen, että mitäköhän sinulle kuuluu. Voitaisiin mennä kuule syömään, vaikka kaupungille joku päivä? Tai katsomaan yhdessä joku hömppäelokuva?

   Poista
 3. Harmittaa kun en päässyt messuilemaan! Olet usein ajatuksissa 😊 Saatasko treffit jollekin päivälle?

  VastaaPoista
 4. Varmasti kovin erilaista messuilla lapsen kanssa kuin ilman, ihana että oli mukava kokemus kaikkineen :) Ja lightbox ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna voisi messuilla kahtena päivänä. Näkemistä ja kokemista on niin paljon. Ja siis tuo pikkuinen Ligt Box..rakastan sitä. Se saa minut hyvälle tuulelle. Iso suukko sen keksijälle!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.