lauantai 2. heinäkuuta 2016

Pikku Herran huone - Homma etenee


Tervetuloa Pikku Herran valtakuntaan. Tämä huone on ollut minulle hieman haasteellinen sisustaa. Osaksi varmasti siksi, että kyseessä on pojan huone. Yritän kovasti miettiä mistä pienet pojat tykkäävät. Huone on myös hieman ahdas, joten se luo omat haasteensa sisustuksen suhteen. Homma on vielä pienoisesti vaiheessa. Tämäkin huone tulee teille jatkossa tutuksi, kun saan huonetta kuntoon vaihe vaiheelta.

Huoneesta löytyvät iloiset Marimekon Lokki-verhot. Verhot ovat lainassa anopiltani ja ovat peräisin 70-luvulta. Kangas on vielä paksua puuvillaa ja värit hehkuvat yhä kuin uusissa verhoissa. Verhot toimivat huoneen ehdottomana piristysruiskeena. Olen kyllä todella ihastunut Pikku Herran huoneen uuteen Adventure-automattoon. Matto sopii huoneeseen täydellisesti. Raikas, selkeä ja moderni. Tykkään. Eräässä blogissa mattoa oli käytetty sängyn päällä päiväpeiton asemasta. Ehdottomasti hauska keksintö. YOYO:n matto on 100% puuvillaa, joten se on taipuisa ja miellyttävän tuntuinen. Luonnonvalkoisessa matossa on musta käsinpainettu kuvio.


Automaton kaveriksi valitsin veikeän Alligator-julisteen. Todella Subercooli! Julisteen koko on 50x70cm. Minä päädyin ostamaan julisteelle kehyksen, mutta yhtä hyvin julisteen voisi kiinnittää seinään, vaikka värikkäillä teipeillä. Teippi valikoima kaupoissa on nykyisin melkoisen kattava.


Huoneen vanha matto ja sienijakkara sopivat mukavasti yhteen uusien juttujen kanssa. Itsellä oli pienenä haaveissa saada automatto. Serkkulassa kävin useasti sellaisella leikkimässä. Nyt on kiva istua Pikku Herran huoneen lattialla päristelemässä.Yhteistyössä Always somewhere else ja Tuutilulla

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Liina! Minäkin tykkään kovasti. Oikein silmä lepää. Täytyy kyllä sanoa, että on todella ihanaa, että nykyisin on, niin paljon valinnanvaraa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Lastenhuoneita on, niin ihana sisustella. Vuorotellen yritän molempien lasten huoneisiin keksiä jotakin pientä kivaa.

   Poista
 3. Ihania juttuja♥ Mä oisin niin halunnut meillekin tuon maton, mutta ehdin jo hankkia H&M:n verson.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti. Odotan innolla, että saan koko huoneen kuntoon. Lisää kuvia siis luvassa! Tosiaan H&M:n versio on myös tosi söde!

  VastaaPoista
 5. Hienolle näyttää pienen herran valtakunnassa! Alligaattorijuliste olisi meilläkin hittijuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma on kyllä vielä vaiheessa. Intoa olisi aina laittaa kaikki kerralla kuntoon, mutta kahden lapsen perässä juokseminen vähän hidastaa hommia. Meillä katsotaan tosi vähän piirrettyjäkin. Hihii.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.