maanantai 12. syyskuuta 2016

Taaperon oma nurkkaus


Apua. Syyskuu on jo ehtinyt lähes puoliväliin. Olen pysytellyt poissa blogin kimpusta ja muutkin some-kanavat ovat huutaneet hiljaisuuttaan. Hiljaisuudelle on olemassa selitys, mutta palaan siihen hieman myöhemmin. Olen luvannut jo tovi sitten teille kuvia meidän vintistä ja nyt vihdoin voin muutamalla kuvalla teitä ilahduttaa. Tässä postauksessa keskityn enemmän taaperon nukkumanurkkaukseen, mutta tulossa on vielä erikseen postausta vintin vanhasta kampauspöydästä ja ihanan punaisesta sohvasta. Sohva on vilahtanut varmasti kerran tai pari vanhan blogin puolella.Mitat: 350 x 30 x 4 cm
Ulkokangas 100% puuvillaa, täyte 100% polyesteri
Päällinen on irrotettavissa vetoketjulla ja pestävissä 30c, ei rumpukuivausta.
Ikäsuositus: 0kk-6kk


Taaperon sängyssä on ihana mummon virkkaama päiväpeitto. Aikoinaan Pikku Herra sai sen ristiäislahjaksi. Sänky on saanut uuden tukevan reunapehmusteen, joka sointuu kauniisti vintin muuhun väritykseen. Done by Deer, pinnasängyn reunapehmuste on niin tukeva, että se pysyy paikoillaan ihan ilman kiinnitysnaruja. Meillä on lapset nukkuneet melkoisen pitkään pinnasängyn turvassa ja vanhat reunapehmusteet ovat olleet perusmallia. Melkoisia vimpuloita siis. Eivät ole pysyneet kunnolla paikoillaan ja aina pikkuinen jalka tai käsi on etsiytynyt pinnojen väliin. Asentoa vaihtaessa on myös pää saattanut välillä kolista pinnoja vasten. Monta kertaa nukkuva lapsi on siihen säikähtäen herännyt. Nyt tuota vaaraa ei enää ole. Voisi sanoa, että on olemassa reunapehmusteita ja reunapehmusteita. Uusi reunapehmuste on tarpeeksi korkea, paksu ja kestävä. Tietysti on huomioitava, että taapero ei käytä tukevaa reunapehmustetta apunaan kiivetessään pinnasängyn kaiteen ylitse. Meillä ei tähän ole ollut yritystä.

Ja onhan se myönnettävä, että on ihana asia, kun tuote sopii vielä muuhun sisustukseen saumattomasti. Done by Deerin tuotteet ovat kyllä kaikki aivan valloittavia. Oletteko tutustuneet? Vauvapesän valikoimista löytyy ihastuttavia pussilakanoita, reunapehmusteita, peittoja/vilttejä ja tietysti myös vauvapesiä. Kannattaa käydä tutustumaan!

Vielä muutama fiilistelykuva. Ja palataan.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Vauvapesä

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.