lauantai 20. elokuuta 2016

Mitä kuuluu projektille - Vintin uudet tekstiilit

  
Keltaista, harmaata, mustaa ja valkoista. Siinä on vintin uusi väripaletti. Ikkunoihin on hankittu uudet harmaat laskosverhot. Lattioille iloisen keltaiset matot. Vintin säilytystilat on peitetty mustavalkoisella kankaalla. Toivottavasti tämän viikonlopun aikana kattoon saataisiin kiinnitetyksi uudet pelkistetyt valaisimet. Vielä yritämme karsia tavaraa vähemmäksi. Ajatella miten paljon sitä on jo lentänyt peräkärryyn ja vielä pitäisi vintissä tehdä se viimeinen rykäisy. Vielä tästä kaikesta hyvä tulee. Projektia on tehty pienin askelin. Mielessä on jo pitkään ollut kirkkaana kuva siitä millaiselta kaikki tulee valmiina näyttämään. 


Tavaroiden karsiminen ei ole helppoa hommaa. Matkan varrelle mahtuu monenlaisia tuntoja. Tavaran määrä on tuntunut välillä ylivoimaiselle. Työ etenee kuitenkin yksi laatikko kerrallaan. Omien voimavarojen mukaan. On myös hyväksyttävä ajatus siitä, että välillä projekti seisoo. Ennen lapsia olisin selvinnyt urakasta varmasti alle viikossa. Olin tehokas, järjestelmällinen ja viikonloppuisin olisin tehnyt töitä läpi yön. Nyt olen lasten kanssa kiireinen, hajamielinen ja väsynyt. Joku varmasti ajattelee, että ajankohta tavaroiden läpikäymiselle on nyt aivan väärä. Minä sanon, että nyt tai ei koskaan. Olin kaikesta ylimääräisestä tavarasta ahdistunut. Kasat tuntuivat kaatuvan päälle ja jatkuva järjestäminen vei mielettömästi energiaa. Nyt tiedän, että selvitettyäni vintin projektin loppuun olen onnistunut vähentämään tehokkaasti tavaran määrä talossa. Järjestänyt tärkeät ja rakkaat tavarat omille paikoilleen ja onnistunut luomaan hiukkasen vapaata tilaa ympärillemme. Fiilis on hyvä.

Hienointa koko jutussa on tietenkin se, että vihdoin vintti on meillä käytössä. Se ei ole vain paikka mihin säilömme tavaraa. Kuvia on tulossa lähitulevaisuudessa, kun saan hommat siihen malliin, että kaikki on suunnilleen paikoillaan. Vinttiin johtavat rappuset odottavat uutta lautaverhousta ja pienoisesti toivon, että saisimme raput ennen joulua valmiiksi. Vintin pienempi huone kaipaisi kokonaisen pintaremontin. Sitä odottelessa yritän saada jollakin konstilla huomion toisaalle. Onko teillä menossa mitään projekteja?

10 kommenttia:

 1. Olipa kiva löytää sun blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöiset kiitokset kivasta kommentistasi. Ihanaa alkanutta syksyä. Värikkäitä lehtiä ja punaposkisia omenoita.

   Poista
 2. Odotan kuvaa valmiista vintistä!
  Ja ois tuolla mielessä projekteja, vaatehuone räjähti taas... Jotenkin pitäs saada tää kaaos hallintaan.. Pitäskö mun siihe KonMariin tutustua... Jaksanko.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kon Mari voi tosiaan motivoida. Pilkulleen en itse sitä noudata. Ei pysty. Hih.

   Poista
 3. Täällä odotellaan myös kuvia valmiista vintistä <3
  Mä oon niin hujanhajan ihminen että tungen kaiken vain pois silmistä eli kaappeihin tai kellariin. Kellarissa varsinkin meillä odottaisi iso pahvilaatikko vuori joka kaipaisi siistimistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olen itselleni naureskellut, että olen säästänyt melkoisen määrän pahvilaatikoita, jotka sitten veivät ihan turhaa tilaa. Laitoin kaikki tavarat muovisiin kannellisiin laatikoihin ja poistin pahviroskan ja tavarat vievät nyt puolta vähemmän tilaa.

   Poista
 4. Ihan älyttömän kivan värimaailman olet vintille viemässä. Ja tykkään tyylistä, missä on graafisia kuvioita ja räsymatot tuomaan hieman kodikkuutta. Odotan innolla kuvia vintiltänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos ja anteeksi myöhäinen vastaaminen. Juuri nyt on hivenen haasteellista päivittää blogia. Seuraavaksi yritänkin tehtailla tänne postauksen vintistä. Ihanaa viikonloppua sinulle!!

   Poista
 5. Odotellaa valmiita kuvia :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niitä onkin muutama tarjolla. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.