torstai 10. marraskuuta 2016

#YllätäÄiti - Väsynyt Äiti kiittää


“Äidit juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen. Kuka muistaa äitiä? 

Kaksplussan verkostobloggaajat muistuttavat, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä edes joskus. Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla! Marraskuun ajan verkostobloggaajat yllättävät toisiaan pienillä lahjoilla. Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja yllätä sinäkin joku toinen äiti!”

Sain kunnian olla mukana tässä ihanassa ja tärkeässä haasteessa. Minulla oli ilo koota pieni paketti Tähtibloggari Maarialle. Olen hänen blogiaan seurannut jo pitkään, joten pienoisesti aavistelin mistä hän voisi tykätä. Luonnonkosmetiikka, kotimaiset vaatemerkit, sisustaminen ja käsillä tekeminen ovat Maarialle mieleen. Maarian blogi on täynnä kauniita ja tyylikkäitä kuvia. Blogi on oikea helmi. Maaria itse vaikuttaa oikein herttaiselle ja aidolle ihmiselle. Hän on myös aina valmis auttamaan blogikaveria!! Arasti toivon, että hän tykkäsi lähettämästi yllätyksestä. Minä sain ihastuttavan ylläripaketin Fantastic Playrooomin Ida-Lotalta. Kauniista vintage henkisestä paketista paljastui Marlies Buschin Tee Itse -kirja. Kerrassaan loistava opas erilaisten lahjojen tekemiseen. Aivan täysosuma! Rakastan kirjoja ja käsitöitä. Aivan ehdottomasti teen kirjan ohjeilla mm. itsetehtyä kosmetiikkaa ja maistuvia herkkuja. Paketin mukana tuli vielä suloinen kortti, josta ei väriä puuttunut. Kaunis Kiitos Ida-Lotta ihanasta lahjasta. Yllätyin ja ilahduin.

Itsekseni mietin, että meitä kolmea yhdistää äitiys, bloggaaminen, rakkaus käsitöihin ja sisustamiseen. Usein lueskelen juuri Maarian ja Ida-Lotan blogeja ja inspiroidun heidän postauksistaan. Meillä kaikilla on oma tyylimme ja blogimme ovat mukavan erilaisia, mutta niissä on myös paljon samaa. Kaikki me kolme kirjoitamme myös elämän isoista asioista suurella sydämellä. Suosittelen lisämään nämä kaksi persoonallista ja lukijalleen paljon antavaa blogia lukulistalleen!!

Erityinen kiitos vielä Yli pyykkivuorten  Hannalle, joka otti hyvän idean hoitoonsa ja järjesti homman toimivaksi. Iso kiitos.
4 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat lahjat! Tää on kyllä ihan huippuidea! Kiitos kiittämisestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina tarvitaan se yksi ihana tyyppi, joka tekee hyvästä ideasta totta. Tästä on varmasti ollut iloa kaikille osallistujille. Otetaan uusiksi viimeistään syksyn alussa!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.