maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulun helpoin ja maistuvin herkku!


On tullut aika laittaa taas jakoon hyväksi havaittu herkku. Tätä jälkiruokaa on syöty meidän talossa nyt parina Jouluna. Valmistus on nopea ja helppo. Lopputulos suorastaan vastustamaton. Raikkaat hedelmät antavat mukavasti vastapainoa jouluaterian vahvoille makuvivahteille.

Mascarponemousse (noin 8 hengelle)

450 g mascarpone tuorejuustoa
4 keltuaista
100 g sokeria
1 dl vispikermaa
4 kiwiä
Purkillinen säilykepersikoita

Koristeluun marenkia

Laita mascarpone isoon kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää munankeltuaiset ja sokeri joukkoon ja sekoita hyvin. Vatkaa vispikerma kevyeksi vaahdoksi ja sekoita se valmiiseen seokseen. Kuori ja pilko hedelmät. Asettele mascarponemoussea ja hedelmiä tilavaan lasikulhoon kerroksittain. Anna moussen levähtää jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua. Halutessasi voit koristella herkun marengeilla.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.