tiistai 27. kesäkuuta 2017

Pihakeinu lisää onnellisuutta


En ole kaivanut tutkimustuloksia aiheesta, mutta näin mututuntumalla luulen olevani oikeassa. Kiikuttelu omalla pihamaalla lisää onnellisuuden tunnetta ja huomattavasti. Keinun heijaava liike on rentouttava ja jollakin tapaa lohtua tuova. Aikuisena ei enää pääsee kipuamaan kenenkään syliin. Keinussa saa tavallaan tuntea olevansa sylissä. Sitä huomaa päästävänsä irti. Kroppa ei enää tunnu jäykälle ja hartiat eivät kiristä. On tilaa onnellisille ja tyytyväisille ajatuksille. Pihamaalla voi sulkea silmänsä ja kuunnella tuulen huminaa. Pikkuinen sadekuurokin on ihan hauska istua läpi katoksen suojissa. Minä kestän aika huonosti suoraa auringonpaistetta, joten tästäkin syystä keinun katos on todella hyvä. Talon Pikku Tähti viihtyy myös pihakeinussa äidin sylissä.

Pihakeinu on ollut koko perheen haaveena jo pitkään. Monta kesää ehti vierähtää ilman keinua. Pienoisesti harmittaa, että asia otti niin paljon aikaa. Nyt se kuitenkin on täällä. Yksi syy lisää pitää tästä talosta ja pihasta. Sijoitimme pihakeinun lähelle leikkimökkiä, hiekkalaatikkoa ja lasten keinuja, jotta voin hyvin pitää silmällä perheen lapsia yhdessä vauvan kanssa. Toki jos vanhemmat lapset päättävät ottaa alleen vauhdikkaat menopelinsä, niin joudun minäkin nousemaan ylös keinusta. Pahus sentään.

Tämä kesä on parempi kesä pihakeinun ansiosta. Perinteinen pihakeinu sopii kauniisti meidän rintamamiestalon pihapiiriin. Hyrisen tyytyväisyyttä. Ja jos joku teistä ihmettelee viimeisen kuvan ilmapalloja ja muita koristeita, niin pihakeinu oli syntymäpäivälahja perheen isälle. Pitihän lahjaa hieman koristella. Kortin teimme lasten kanssa katuliiduilla pihakivetykseen. Kiikkumisiin!

Yhteistyössä Always somewhere else ja Veken Kaluste

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.