keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Mitä kuuluu?


Sateisia päiviä. Harmaita päiviä. Pyykkipinoja. Siivoamista. Lasten perushoitoa. Aivojen tökkimistä. Tulevien syntymäpäivien suunnittelua. Uni katkonaista. Kahvi välttämätöntä. Pikkuinen notkahdus mielialassa, mutta se oikaistiin nopeasti. Kuulumiset koostuvat arkisista jutuista. Kalenterissa on ollut kivojakin menoja, mutta moni juttu on jäänyt väliin kesäflunssan vuoksi. Onneksi mukavia tapahtumia on vielä edessä ennen kesän loppua. Tämä kesä tuntuukin menevän sellaisella pikakelauksella eteenpäin. Mistä kummasta se johtuu. Nuoruudessa kesät tuntuivat loputtoman pitkille ja olevan mahdollisuuksia täynnä. Varmasti tämä alati läsnä oleva kiire vaikuttaa asiaan. Lasten kanssa kotona oleminen on mukavaa, mutta olen kyllä paljon kiireisempi kuin töissä ikinä. Hyvä, että ehdin kohentaa välillä edes sitä kuuluisaa äitinutturaa. Siitä tulikin mieleeni, että parturiin olisi ehdottomasti päästävä. Tästä yritän nyt pitää kiinni.


Vauva on ottanut suuren edistysaskeleen ja luopunut ensimmäisestä sängystään eli äitiyspakkauksen laatikosta. Hän uinuu nyt yönsä pinnasängyssä. Hieman haikesti totesin miehelleni, että kaikki edistysaskeleet vauvan kohdalla on meille nyt niitä viimeisiä juttuja. Vaatteiden jäädessä pieneksi niitä ei käytä enää uusi vauva. Nyt meillä ei enää vauvat nuku ikinä laatikossa. Arki on niin hullua ja aikaa parisuhteelle on minimaalisesti, mutta silti pitää surra, että taloon ei tule enää uutta vauvaa. Kenties olen sitä hieman niiskuttanutkin vauvaa pidellessäni. Olenkin nauttinut vauva-ajasta ihan täysillä. Iloinnut jokaisesta yösyötöstä. Ajatellut, että se on aikaa kahdestaan vauvan kanssa muiden nukkuessa. Pitänyt sylissä vielä pitkään ruokailun jälkeen sienilampun valossa keinutuolissa kiikkuen.

Olen miettinyt myös pienoisesti tätä blogia. Pitäisikö minun ruveta pitämään monen muun tavoin blogipäiväkirjaa ja suunnitella paremmin mistä kulloinkin kirjoittelen. Vapaampi tyyli on sopinut minulle ja kiireiseen elämänvaiheeseen hyvin. Mietin vain häiritseekö teitä seuraajia, että saman aihepiirin postauksia saattaa tulla parikin peräkkäin. Pitäisikö eri aiheita tipuitella blogiin tasaisemmin. Lähiaikoina blogiin on tulossa juttua pihamaalta ja purkitan myös jalkakylpy aineksia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.