tiistai 10. lokakuuta 2017

Bebeliini - Ihastuttavaa second-hand tunnelmaa


Viime viikonloppuna Maitokahvimedian tiimi vieraili Vantaalla Bebeliinissä. Kyseessä on ihastuttava second-hand liike, joka myy myös kotimaisia designtuotteita. Pelkkä liikkeen nimi saa hymyn huulille. Paikan pyörittäjä Mia on loihtinut liikkeelle todella raikkaan yleisilmeen. Liiketilassa on todellista putiikin tunnelmaa. Kaikesta näkee, että Mia tekee työtä suurella sydämellä. Olin liikkeellä perheemme Pikku Herran kanssa ja hän suuntasi kulkunsa suoraan liikkeen leikkitilaan ja viihtyi siellä erityisen hyvin Agun lasten leikkiseurana. Äidit saivat siis kuvailla ja hypistellä lastenvaatteita rauhassa.


Itse olen ehdottomasti kivijalkaliikkeiden kannalla. Bebeliinin valikoima vaihtelee usein, joten siellä kannattaa piipahtaa säännöllisesti katsomassa juuri saapuneet uutuudet. Liikkeessä vallitsee järjestys. Asiakkaan ei tarvitse kahlata läpi koko valikoimaa, sillä Mia on järjestänyt kaikki käytetyt lastenvaatteet koon mukaan. Eikö kuulostakin helpolle shoppailulle? Bebeliinissä on melkoisen paljon myynnissä olevaa tavaraa, mutta liiketila on silti tunnelmaltaan mukavan avara. Onko sinulla kotona pieneksi jääneitä lastenvaatteita? Bebeliiniin voi tuoda kerralla myyntiin 40 tuotetta. Voit hinnoitella tuotteet itse tai voit antaa Mian tehdä sen puolestasi. Kausivaatteet ovat aina kovassa huudossa. Minäkin katsastin heti löytyisikö valikoimista kuopukselle paksumpaa ulkohaalaria.


Myynnissä on myös arviolta noin kymmenen suomalaisen yrityksen designtuotteita. Ihastuttavia asusteita, julisteita ja neuvolakorttikoteloja. Myymälästä voi helposti löytää pieniä lahjoja ja napata mukaansa vielä onnittelukortinkin. 


Meillä onkin teille seuraajille hetken päästä hauska tehtävä tiedossa Maitokahvimedian Instagram-tilillä. Siitä lisää hieman myöhemmin. Pysykää kuulolla.Maitokahvimedia #meiltäsinulle

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ideoita sain tästä omaan liikkeeseen, jota olen ensi viikolla avaamassa. Muuten kaikki onkin valmista, valotaulua ja ulos laitettavia banderolleja myöten. Kiva idea tehdä pieneen myymäläänkin leikkitila!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon onnea ja menestystä sinulle!! Intoa yrittäjyyteen. Ja tietysti suloista joulun odotusta.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.