maanantai 11. joulukuuta 2017

Paketti on puoli lahjaa!


Viikonloppuna oli aivan ihanaa fiilistellä lähestyvää joulua ja paketoida lahjoja. Tänä vuonna lahjojen paketoimiseen tuo iloa LuKLabelin uudet ja ihanat paketointitarvikkeet. En ole koskaan välittänyt pukeista ja tontuista joulupapereissa. Kauppojen valikoima on aina tuntunut melkoisen yksipuoliselle. Usein olen käärinyt lahjat voimapaperiin, sarjakuviin tai silkkipaperiin. Käyttänyt rusettien tekemiseen muovinarun sijaan erilaisia paperinaruja. Pakettikortteja olen tehnyt taikataikinasta ja käsintehdystä paperista.

Joulu saa tulla ihan rauhassa. Olemme suunnitelleet kaiken hyvin ja nyt riittää, että vain seuraamme suunnitelmaa. Olemme päättäneet unohtaa stressin ja kiireen. Tänä vuonna kokeilemme muutamia uusia perinteitä ja muuten kasaamme joulun tutuista aineksista. Asioiden ollessa hallussa on helppo nauttia pienistä jutuista. Iloita satiininauhoista, puuvillanyöreistä ja tyylikkäistä pakettikorteista, sekä lahjapusseista. Olla iloinen, että tänä vuonna myös joulupaketit näyttävät kuusen alla meidän tyylisille. Itseäni ilahduttaa suuresti, että paketointi on noussut arvoonsa. Vihdoin ymmärretään, että paketointi on osa lahjaa. Kaunis paketti kertoo lahjansaajalle, että tämä on tärkeä ja merkityksellinen.


Paketteja tehdessä voi myös vähän hullutella. Itselläni on tapana sujauttaa paketin sisälle säihkyviä paljetteja tai kimalletta. Pieni yllätys lahjan avaajalle. Pakettien koristeluun voi käyttää lähes mitä tahansa:

Kanelitankoja
Piparkakkumuotteja/pipareita
Havuja ja käpyjä
Jouluisia karkkikeppejä
Kakkupapereita 
Vanhan kirjan sivuja
Tylliä/huopaa/nahkaa
Helmiä/nappeja
Kopioituja valokuvia
Erilaiset nauhat ja nyörit
Koristeteipit

Yhteistyössä Always somewhere else ja LuKLabel

4 kommenttia:

  1. Kauniita! Paketointi on kyllä kivaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää, että olen herännyt itsekin paketointiin kunnolla vasta tänä vuonna. Monta vuotta on mennyt toistaessa samaa kaavaa. Hih. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.