tiistai 30. tammikuuta 2018

Tunikan kaveriksi


Uudesta tunikasta innostuneena päätin hieman kaivella kaappejani ja tutkia millaisia asusteita tunikan pariksi voisi löytää. Olen yrittänyt aina hankkia juttuja, joista todella pidän. Monesti sanotaan, että laatu korvaa määrän. Minulla varmasti osittain hauskuus korvaa määrän. Korvakoruissa ja pikkukengissä on nähtävissä pientä hulluttelua. Monet korut ja laukut olen ostanut itselleni muistoksi matkoilta. Näissäkin kuvissa vilahtaa muutama juttu, jotka olen hankkinut häämatkalla.



Musta tunika tuo kivasti esiin erilaiset asusteet. Tunikan kanssa voi käyttää mainiosti vyötä. Päätä itse pidätkö napakasta kietaisuvyöstä, joka asettuu enemmän vyötärön yläosaan vai löysemmästä vyöstä, jota pidetään enemmän lantiolla. Kengät vaikuttavat myös suuresti siihen millainen look ja vaikutelma syntyy. Valitset sitten pitkät saappaat, nilkkurit, pikkukengät tai lenkkarit, niin tunika kyllä sopii jokaisen tyylin kanssa yhteen. Kuosilliset sukkahousut tai leggarit, sekä tiukat pillifarkut sopivat myös hienosti tunikan kaveriksi. Mustan vaatteen pariksi voi myös riittää dramaattinen ja aina niin naisellinen punainen huulipuna!

Asusteita ja uutta tunikaa katsellessani huomaan ajattelevani, että oikeat valinnat tuottavat tyytyväisyyttä. Pitkään käytössä olleet aarteet, joiden matka jatkuu yhä ovat todella maksaneet itsensä takaisin. Kertakäyttökulttuuri jättää ihmisen lopulta aika tyhjäksi. Kenties hankin juuri nyt vaatteita vähemmän, mutta mietin paljon tarkemmin mitä hankin ja miltä haluan näyttää. Tunikan kanssa tiedän kokevani vielä monta seikkailua. Petra tunika sopii monenlaiseen menoon: treffeille, yökerhoon (jos sattuisin, joskus eksymään sellaiseen..hih), arkeen ja juhlaa. Millaisia lempivaatteita teidän kaapistanne löytyy?


Yhteistyössä Always somewhere else ja KUDE Design

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.