maanantai 29. tammikuuta 2018

Pikku Herran juhlat


Lasten syntymäpäivät ovat vuoden odotetuimmat juhlat. Onneksi meillä onkin vuodessa nykyään kolmet juhlat. Moni juttu menee meille ohi ilman suurempia hössötyksiä, mutta lasten synttäreihin on hauska panostaa. Tänä vuonna Pikku Herra loi vanhemmille hieman paineita juhlien teeman osalta. Toiveissa oli Muumi/Palomies Sami/Puuha Pete/Peräkärry syntymäpäivät. Parhaamme yritimme. Harmi, että meidän aikuisten mielikuvitus ei aina oikein ota tuulta alleen. Juhlapöydässä oli Muumi astiat ja tarjoiluja pienien lava-autojen kyydissä. Seinällä oli työkoneiden kuvia. Pikku Herran lahjat sisälsivät Palomies Samin tarvikkeita, paloauton ja moottorisahan. Pikku Herra oli taivaissa.

Tarjoilujen suhteen otimme ajan puutteen vuoksi ihan rennosti. Edellisellä viikolla olimme hankkineet herkkuja kaupungista. Olenkin ottanut tavaksi unohtaa ne ihan tavalliset dominot ja hankkinut tarjottavaksi aina jotakin sellaista, mitä meidän lähikaupoista ei saa. Kakun tein itse ja se näytti noudattelevan samaa kaavaa joulun juttujen kanssa. Ärsyttää vieläkin, että kakku jäi liian kuivaksi. Olin ajatellut koristella kakun todella hauskoilla irtokarkeilla ja tikkareilla, mutta jostakin syystä mieheni toi kaupasta ihan vääriä karkkeja. Hommat eivät mene nykyisin ihan nappiin. Hauska lisä juhlapöytään muiden herkkujen kaveriksi oli mansikka banaani smoothie! Se tuntui ihan piristävälle yllätykselle myös vieraista. Tarjolla oli myös Sweet coconut & vanilja poppareita ja juuressipsejä, sekä pähkinöitä. Tarjoilu oli aika napostelu luonteista.

Illan hämärtyessä otimme vielä esille isot tähtisadetikut ja toivotimme Pikku Herralle oikein hyvää syntymäpäivää. Seuraaviin synttäreihin on aikaa parisen kuukautta. Lähdenkin tästä miettimään teemaa ja tarjoiluja =)

PS: Lähiaikoina on tulossa pari kivaa arvontaa. Kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja:) ja onnea Pikku Herralle myös.
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos!! Ihanaa talvista päivää sinulle Nelliina =) Kyllä on kaunis nimi sinulla!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.