torstai 3. toukokuuta 2018

Muutoksia...


En tiedä oletteko huomanneet, mutta olen hitusen vetäytynyt sisälleni sykkyrään. Postaukset ovat olleet aiheiltaan kevyitä ja tänne blogin puolelle ei ole eksynyt syvällistä pohdintaa toviin. Nytkin hieman arkailen kirjoittaa mitään. Pyydän anteeksi, että en voi suoraan asioista kertoa. Hieman kierrellen ja kaarrellen totean, että tässä oman arjen ja elämän rinnalla on nyt huolen varjo. Meidän oma perhe on kunnossa ja kaikki asiat hyvin, mutta lähipiirissä on tapahtunut isoja muutoksia. En voi enempää avata, kun asiat eivät ole minun kerrottavissani. Kaikki kuitenkin vaikuttaa kaikkeen. Omat energiat menevät nyt toisaalle ja ajatuksetkin. Yritän kulkea vierellä ja huolehtia. Oma hektinen arki vie minusta myös ison osan ja se tarkoittaa, että juuri nyt tänne blogin puolelle minusta jää vain rippeet. Silti koen tärkeäksi kirjoittaa. Kenties juuri nyt se on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin.

Yksi iso muutos on myös tuloillaan ihan omassa elämässäni ja siitä kerronkin sitten ihan avoimesti, kun pääsemme asiassa eteenpäin. Nyt on vain todettava, että pitkän seesteisen kauden jälkeen asioita tapahtuu. Tahattomasti ja tahtomatta, mutta myös sen vuoksi, että elämä kuljettaa ja saa ajattelemaan. Omalta osaltani olen "herätyksestä" hyvilläni. On hienoa, että ei tarvitse enää elää oman elämänsä kaarta siten, että muutos tapahtuu ainoastaan kriisin kautta. Voi olla rakastunut ja tyytyväinen elämänsä moniin eri osa-alueisiin ja nähdä eteensä selkeämmin. Olen taas jälleen ja kerran, niin onnellinen siitä, että vierelläni on aivan erityinen ihminen. Kuinka hienosti me muodostetaan tämä oma kuviomme. Voin vain kiittää, että oma elämä on kunnossa ja ollut sitä jo pitkään. Muutokset on paljon helpompi ottaa vastaan yhdessä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi, kiitoksia =) VoimaHali on aina paikallaan. Kaiken keskellä on kuitenkin aika vahva fiilis, että nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan ja se vapauttaa paljon voimaa ja energiaa toisaalle, missä sitä nyt tarvitaan. Ihanaa viikonloppua sinulle.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.