torstai 21. helmikuuta 2019

Ailefo - Hauskaa yhteistä tekemistä!


Kaupallinen yhteistyö

Meidän talosta löytyy kolme innokasta muovailijaa. Usein istun itsekin perheen pienten kanssa keittiönpöydän ääressä taiteilemassa. Perheen isän ollessa lomalla pidämme leppoisia yhteisiä muovailuhetkiä aamupäivisin. Silloin elämä antaa parastaan. Ei ole kiire minnekään, vaan kaikki puuhastelee yhteisen tekemisen parissa. Muovailu on hauskaa ja rentouttavaa puuhaa ja sitä osaa kaikki tehdä tavallaan. Meille saapui testiin Ailefo:n luonnonmukaisia muovailuvahoja. Ryhmä Rämä laittoikin muovailuvahat ja leimasimet kovaan testiin.

Perheen pieninkin nauttii suunnattomasti tekemisestä. Uudet puiset leimasimet, joista saa tukevan otteen ovat aivan erityisesti hänen mieleen. Esikoinen leikkii Koko Suomi leipoo TV-ohjelmaa ja tekee kakkuja, sekä leivoksia. Perheen Pikku Herra taiteilee pötkylöitä, joita sitten pätkitään ja silputaan urakalla. Kuulostaako tutulle?


Muovailuvahan kirkkaat värit ovat peräisin kasviväreistä. Ailefo:n muovailuvaha on ensimmäinen ja ainoa luonnonmukainen muovailuvaha Euroopassa. Muovailuvaha ei sisällä hajusteita, eikä parabeeneja. Muovailuvahan sisältämät säilöntäaineet ovat hyväksyttyjä elintarvikkeissa, sekä luonnonkosmetiikassa. Ailefo:n muovailuvaha on helposti muovailtavaa ja pehmeää. Hyvien muovailu ominaisuuksien takana on mm. kasviöljy, joka samalla myös hellii pikkuisia käsiä. Pienet muovailijat saattavat työn touhussa, myös maistaa muovailuvahaa. Ei huolta. Kaikki muovailuvahassa käytetyt ainesosat ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä.

Lapset ovat tottuneita hajusteisiin. Esikoinen tokaisi heti, että muovailuvaha ei tuoksu karkille. Aikuisen mielestä on aivan järkevää, että muovailuvaha ei tuoksu karkille, koska sitä ei ole tarkoitettu syötäväksi. Pieni raati jakeli kiitosta siitä, että muovailuvaha säilyi pehmeänä pitkään. Meidän perheessä muovaillaan kerrallaan reilusti yli tunti, kun hommasta oikein innostutaan. Tavarat korjataan yleensä pois vasta ruokailun lähestyessä. Perheen pienimmät pitivät myös kovasti leimasimien lystikkäistä eläinhahmoista. Esikoinen esitteli ylpeänä leijonaa, joka on hänen horoskooppimerkkinsä. Leimasimien silikoniosan saa kätevästi irti ja sen voi pestä tarvittaessa pesukoneessa. Ehdin jo miettiä, miten hauska olisi tehdä esikoisen syntymäpäiville leijona aiheisia keksejä yllätykseksi.


Tuotteiden pakkaamisessakin on ajateltu ekologisia arvoja. Säilytyspurkki on valmistettu 100% kierrätyspaperista ja käytetty liima on vesipohjaista ja myrkytöntä. Muovailuvahapurkit on valmistettu PP muovista eli soveltuvat kierrätykseen. Muovailuvahaa on saatavana eri kokoisissa pakkauksissa (5x100g, 5X160g, 540g). Jälleenmyyjät ja lisätietoa tuotteesta löydät TÄÄLTÄ.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Kiddex

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.