sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Suloinen villatäytepeitto - Hyvästi turhat yöheräilyt


Kaupallinen yhteistyö

Vanhempien makuuhuoneen uudet tyynyt ja esikoiselle hankittu lämmin lasten peittosetti saivat talossamme aikaan positiivisen puhurin. Zafira-shopin kautta kotiimme löysi tiensä vielä kaksi pehmoista villatäytepeittoa. Olenkin aikaisemmin jo blogissa kertoillut hivenen erityisherkkyydestäni ja sen monista puolista. Harva kuitenkaan tietää, että yksi erityisherkkyyden mukanaan tuomista piirteistä on herkkyys lämpötilan vaihteluille. Minä heräilen paljon yön aikana ihan kylmyyden tunteeseen. Vilun väreet juoksevat pikin ihoa varsin herkästi. Rintamaistalon vintissä hurisee öisin ilmanlämpöpumppu, joka puskee huoneeseen lämpöistä ilmaa, mutta palelen usein silti usein. En mielelläni nuku parisängyssä ikkunan puolella. Tunnen vedon joka solullani.

Lämpötilan mennessä ulkona reilusti pakkasen puolelle pakkaan päälleni nukkumaan mennessäni monta kerrosta vaatteita. Yöllä heräilen myös siihen, että vaatekerrokset kiristävät, kun olen pyörinyt levottomasti unissani. Uusien lampaanvilla peitteiden (päällinen 100% puuvillaa, täyte 100% villaa) myötä paleleminen  öiseen aikaan on totaalisesti loppunut. Yöt ovat olleet huomattavasti levollisempia. Olen kyennyt vähentämään vaatekerroksia normaaliin. Tämä on ollut iso juttu minulle. Villa mukautuu ynpäröivien olosuhteiden mukaisesti. Luonnonmateriaalina villa ei lämmitessään hiosta ja tee oloa epämukavaksi. Kylmällä villa pitää sinut suloisessa lämmössä.


Tyynyjen ja täkkien vaihdon myötä, myös kutisevat ja unihiekasta ärsyyntyneet silmäni ovat historiaa. Uskon tämän johtuvan siitä, että makuuhuoneessamme on nyt vähemmän allergisoivia materiaaleja. Villa ei kerää staattista sähköä tai ime pölyä itseensä. Hengittävyys ja ilmavuus tekee villatäytepeitosta monen nukkujan parhaan ystävän. Meillä nukutaan villatäytepeittojen ansiosta hyvin ja levollisesti. Tiesitkö, että villatuotteet tuovat helpotusta niska- ja hartiajännitystiloihin, nivelkipuihin, päänsärkyyn, selkäkipuihin ja hermokipuihin? Aito villa on ekologista, hengittävää, luonnostaan hygieenista ja paloturvallista. Oikein hoidettuna villatuotteet ovat myös todella kestäviä.

Haluan aivan erikseen mainita villatäytepeittojen muhkeuden. Sänky voi vallan mainiosti olla ilman päiväpeittoa ja näyttää ihanan kutsuvalle. Oma lämpöinen pesä. Zafira-shopissa on parhaillaan muhkeita tarjouksia tyynyistä ja täkeistä, sekä lasten peitto+tyyny seteistä! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa nettikauppaan.

Koodilla Mirumaru-2019 saat -10% alennuksen 
Zafira-shopin normaalihintaisista tuotteista!
Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka.
Ostoskori
Klikkaa auki Jos omistat kupongin tai lahjakortin


Aamulla on ihana sujauttaa jalkaan pehmoiset ja


Yhteistyössä Always somewhere else ja Zafira Shop/Karhuvuoren Terveyspalvelu KY

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä mukavalta! Hyvät unet on kyllä niin tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos. Allekirjoitan. Todella. Hyvä uni johdattaa hyvään päivään.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.