torstai 25. heinäkuuta 2019

Sodastream - Lasten ja aikuisten riemuksi


* Kaupallinen yhteistyö
SodaStream

Hellivät helteet saavat tulla. Meidän talossa ei SodaStream laitteen saapumisen jälkeen ole tarvinnut lapsia erityisesti houkutella juomaan. Laitteen vieressä on pitkä jono pikkuisia tyyppejä lasi kädessä. Perheen vanhemmatkaan eivät enää kinastele siitä, että tyhjiä kivennäisvesi pulloja on ihan joka paikassa. Enpä olisi uskonut, että SodaStream Spirit hiilihapotuslaite on arjessa näin verraton kaveri. Hieman kaduttaa, että emme ole sitä jo aikaisemmin hankkineet. Hienointa on varmaankin se, että laite on koko perheen mielestä todella kiva. Meillä limsoja on tarjolla viikonloppu painotteisesti ja muuten koko porukka nauttii raikasta kuplavettä ja hedelmäisiä makuvesiä. Oletko sinä kokeillut jo Fruit Dropseja?

Itse laitetta on saatavilla mustana tai valkoisena. Kumpi sopisi paremmin sinun keittiöösi? Minä valitsin tällä kertaa mustan hiilihapotuslaitteen. Nautin suuresti laitteen johdottomuudesta. Johdottomuuden ansioista laitteen voi sijoittaa keittiössä mihin tahansa. Laitteen mukana tulee hiilihappopatruuna, sekä muovinen (korkillinen) 1 litran juomapullo. Erityisen kiitoksen hiilihapotuslaite saa helposta käytettävyydestään. Itse laite on kevyt ja helppo pitää puhtaana. Koko laitteen voisi helposti ottaa myös mukaan, vaikka kesämökille. Makuvaihtoehtoja juomien suhteen löytyy oikein mukavasti ja mikään ei estä tekemästä myös omia kokeiluja ja yhdistelmiä. Houkuttaako?


Uutena tuotteena on nyt myös saatavilla SodaStream - My Only Bottle. Kätevällä kantolenkillä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla korkilla varustettu tyylikäs pisaranmuotoinen pullo kulkee kätevästi matkoilla mukana. Meillä pullo on ollut matkassa pallokentän reunalla ja autossa matkalla kesäisiin kohteisiin. Kuplaveden voi valmistaa suoraan puolenlitran juomapulloon. Käytön jälkeen pullon voi pestä kätevästi astanpesukoneessa. Juomapullo sopii kaikkiin SodaStream laitemalleihin (poislukien Crystal, jossa käytetään lasipulloja).

Raikkaiden juomien ohella suurin ilo on ylimääräisten muovipullojen pyörittelyn loppuminen. Kauppakassit painavat nykyisin huomattavasti vähemmän ja rintamamiestalon pienet "säilytys/kierrätyskomerot", eivät ole parin illan jälkeen tupaten täynnä tyhjiä pulloja. Tilan vapauduttua, myös muu kierrätys toimii huomattavasti paremmin. Muovista on puhuttu paljon. Toki meillä Suomessa kierrätys toimii pääsääntöisesti hienosti, mutta maastoon joutuessaan muvipullon maantumiseen kuluu aikaa noin 450 vuotta. Ajatella.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus
voittaa itsellesi oma SodaStream laite ja
My Only Bottle:n
Osallistu ARVONTAAN blogin Instagram-tilillä.Yhteistyössä Always somewhere else ja SodaStream

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.