maanantai 30. syyskuuta 2019

My City


Moni teistä on varmasti törmännyt sisustuslehdissä ja somessa kaupunkijulisteisiin. Kauniit ja selkeät mustavalkoiset julisteet ovat ilo silmälle. Julisteet ovat näyttäviä sisustuksen herkkupaloja. Moni sisustaja on luonut kaupunkijulisteiden ympärille todella isojakin kokonaisuuksia. Instagramista mieleeni on jäänyt iso olohuoneen seinä, johon oli koottu kaupunkijulisteita ja kelloja. Kukin kello oli asetettu kaupunkijulisteiden aikavyöhykkeiden mukaiseen aikaan. Aika hieno idea. Moni varmasti valikoi kaupungin sen mukaan, mikä on itselle rakas paikka. Voi fiilistellä kivoja muistoja tai suunnata ajatuksensa jo uuteen matkaan.

Olen monesti julistanut rakkauttani Helsinkiä kohtaan. Vanha kotikaupunki on pysynyt minulle tärkeänä ja siitä on tullut minulle ja miehelleni paikka, jonne suunnataan välillä minilomalle. Jokaisella visiitillä olemme ottaneet asiaksemme aina tehdä jotakin uutta. Käymme uudessa kahvilassa tai syömässä uudessa ravintolassa. Samalla vierailemme tietysti myös meille tutuissa ja rakkaissa paikoissa. Meidän "hoodeilla". Helsinki on meille pakopaikka, jossa kuljetaan katuja käsi kädessä, rauhoitutaan, jutellaan ja syvennytään toisiimme.

Viime breikin hauskin juttu oli take away kahvit hirmuisessa pakkasessa ja uusi rento ruokapaikka Putte's Bar & Pizza. Majoitumme myös aina eri hotelliin. Viime lomalla olimme Fabianissa. Suosittelen lämpimästi välillä leikkimään turistia tutussakin kohteessa. Kaupungista saa irti ihan uusia piirteitä, jos hyppää turistibussiin, pyörähtää maailmanpyörässä tai museossa. Kesäisin suosittelen ehdottomasti eväsretkeä! Täytä kori herkuilla ja kuplivalla ja suuntaa merenrantaan. Monesta hotellista saa kätevästi vuokrattua polkupyöriä. Ratikalla pääsee myös hienosti sujahtamaan eri puolille kaupunkia. Itse haluaisin kovasti käydä kurkistamassa Lapinlahden puistoon. Jostakin syystä se on vielä jäänyt reissujemme ulkopuolelle. Haaveilen istumisesta puistonpenkillä kuuman kahvin kera.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.