lauantai 11. tammikuuta 2020

Compagnie de Provence - Pehmeitä ja luonnollisia tuoksuja


*Kaupallinen yhteistyö
Tuotteet saatu

Pyhien jälkeen kotona on siivottu joulu pois ja talon haluaa täyttää vihreillä kasveilla, värikkäillä kynttilöillä ja uusilla raikkailla tuoksuilla. Olen jo aikaisemminkin kertoillut, miten kodin tuoksut ovat minulle erityisen tärkeitä. Itse tiedän jo lähes vaistomaisesti, millaisia tuotteita kodissani välttelen ja vastaavasti suosin. Synteettiset tuoksut saavat minut usein voimaan huonosti ja pahimmillaan laukaisevat päänsäryn. Yksi lempituoksuistani on ehdottomasti raikas sitruuna. Saatan toisinaan viipaloida sitruunan ihan sellaisenaan tuoksumaan keltaiseen rintamamiestaloomme.

Jouluan alla tieni vei onnekkaan sattuman kautta Sisustuskahvila Wanha Justiina :an. Nautimme tunnelmallisessa kahvilassa kahvit ja makoisat leivonnaiset, sekä ihastelimme sisustuspuodin lähes satumaista valikoimaan. Sain mukavan mahdollisuuden tutustua myös Compagnie de Provence Terra-sarjaan. Tällä hetkellä keittiötäni sulostuttaa kaksi sarjan tuotetta: Marseille nestesaippua  ja käsivoide. Tuoksuna tietysti sitruuna. Tuotteet ovat minulla päivittäisessä käytössä ja voin sanoa, että olen kovasti niihin tykästynyt.


Marseille saippua on mielettömän monikäyttöinen. Olen kuljettanut palasaippuaa myös ulkomaanmatkoilla mukanani. Saippualla pesee kätevästi itsensä ja reissussa syntyvän pikku pyykin. Näin talvisin käteni kärsivät kuivuudesta. Kotitöiden parissa kädet kastuvat tuon tuostakin. Laadukas käsivoide on arjessa verraton ystävä. Kätevästä pumppupullosta on hyvä sipaista kosteuttavaa käsivoidetta käsille töiden lomassa. Tunsin eron jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. Käsieni iho parani viikossa ihan silmissä.

Saattaisin hyvinkin uskaltaa kokeilla sarjan laventelin tuoksuisia tuotteita, vaikka laventeli normaalisti on minulla huonosti siedettyjen tuoksujen listalla. Tuotteissa ei käytetä keinotekoisia hajusteita, joten tuoksut ovat ihanan luonnollisia ja pehmeitä. Tuoteperheen tuoksuvalikoima on laaja, joten jokainen löytää varmasti oman lempituoksuna. Laventelin ja sitruuna verbenan lisäksi tuotteissa tuoksuvat oliivi, lehmuksenkukka, viikuna, appelsiini ja ruusupuu.

Sisustuskahvila Wanha Justiina :n tuotteita voi tilata helposti myös verkkokaupan kautta. Suosittelen kyllä ehdottomasti piipahtamaaan Lahdessa Karjalankadun numerossa 3. Sisustuskahvila on kokemus jo itsessään.

Arvonta tuotteiden ympärillä menossa NYT blogin Instagram-tilillä.


Valmistetaan Ranskan Provencessa
vanhoja ja aitoja perinteitä kunnioittaen
Tuotteet ovat oliiviöljypohjaisia
Tuoksut ovat peräisin alueen lunnosta

Tuotteet eivät sisällä: 

Keinotekoisia väriaineita tai hajusteita 
Eläinrasvoja
Parabeeneja

Terra-sarjan tuotteet:

Nestesaippua
Palasaippua
Käsivoide
Silitysvesi

Yhteistyössä Always somewhere else ja Sisustuskahvila Wanha Justiina

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.