lauantai 11. lokakuuta 2014

Pienen kaapin tuunausta


Parempi kamera on pakattu laitokselle mukaan tulevaan kassiin (vauvan kuvaamista varten) ja en löydä vanhan kameran piuhaa mistään. Tällä hetkellä en saa teille laitettua kuvia remontin edistymisestä. Täytyy tyytyä kertomaan teille missä mennään näin pikakelauksella. Keittiön valmiiksi saaminen oli ehdottomasti remontin kovin juttu. Keittiö sijaitsee, niin keskeisellä paikalla talossa, että sen vaikutus yleisilmeeseen on ollut melkoinen. On ollut ihanaa tulla sateisena ja harmaana aamuna keittelemään aamukahveja, kun keittiön seinissä paistaa aurinko. Oli aivan ihanaa heittää hyvästit tummille keittiönkaapeille. Nyt ilme on valoisa ja raikas.

Keitttiöremontin ohella olemme jatkaneet myös pihan työstämistä. Olemme myös entisöinneet muutamia huonekaluja yhteistyössä mieheni kanssa. Vanha liinavaatekaappi toimittaa nyt uudistettuna astiakaapin virkaa keittiössä ja sopii huoneeseen hienosti. Verhoilin myös peilipöydän rahin siten, että se sopii nyt makuuhuoneen hentoihin tapetteihin. Verhoja on tullut myös lyhennettyä ja ripustettua. Tänään kotiin saapui uusi iso keittiönpöytä, johon mahtuu enemmän vieraita istumaan. Helsingissä vieraita kävi harvakseltaan, mutta nyt tilanne on toinen.  

Tietysti olemme laittaneet myös vauvan huonetta kuntoon. Olemme tehneet pieniä hankintoja kirpputorilta ja minä olen ommellut vuodevaatteita pinnasänkyyn. Mietimme vielä, kuinka saamme riipputuolin turvallisesti kiinnitettyä kattoon. Pieni seinähylly on myös hakusessa. Olen katsellut kahta erilaista valaisinta huoneeseen, mutta saattaa olla, että tyydyn jo olemassa oleviin pieniin pöytälamppuihin Mokon varjostimilla.  Tässä odotellaan kärsivällisesti ja kärsimättömästi, koska vauva haluaisi tulla maailmaan. Kaikki alkaisi olla valmista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.