lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kaikelle paikkansa - ylisöpöjä DIY-juttuja


Lauantai vierähti rattoisasti järjestelemällä vintin työpistettä. Paljon on vielä töitä edessä, mutta ainakin olen saanut homman alulle. Toiveena olisi, että mahtuisin läppärin kanssa tekemään näitä blogihommia ihan omassa rauhassa yläkerrassa. Alkaa ottaa pattiin tämä keittiöntasolla kirjoittaminen ja kuvien käsitteleminen. Talomme vintissä tosiaan on työnurkkaus, mutta se on täynnä käsityötarvikkeita. Kaikki tavarat tulisi käydä läpi ja järjestää. Osasta tulisi luopua kokonaan. Juuri nyt työpöytä ei sellaisenaan houkuta tarttumaan toimeen. Tavaroiden etsimisessä menee liian paljon aikaa. Usein pitää kaataa pöydälle monen kenkälaatikon ja keksirasian sisälmykset ennen kuin löydän sen, mitä kulloinkin olen etsimässä. Etsimiseen kuluu turhaa energiaa. Pienoisesti hain tukea hommaan Karhukoplan jäseneltä joka kertoi, että toivoa on yhä!


Lajittelin nappeja, paljetteja ja helmiä omiin purkkeihinsa. Kokosin kaikki koristeteipit yhteen kulhoon. Tarvikkeiden tulee olla esillä kauniisti. Haluaisin, että koko työpiste olisi kutsuva. Jokaisella pitäisi olla inspiroiva ympäristö omalle lempipuuhalleen.Pieni raivaus sai aikaiseksi sen, että innostuin tekemään taas jotakin pientä lahjaksi menevää. Tämä suloinen rasia lähtee ensi viikolla yhdelle mahdottoman hyvälle tyypille! Työpisteelle palataan blogissa vielä monta kertaa! Häärätään, järjestellään ja sisustetaan. Vintin hommien jälkeen jaksoin vielä väsätä todella hyvän Spotify soittolistan.

6 kommenttia:

 1. Oo, miten ihania juttuja! Minunkin pitäisi aktivoitu ja alkaa taas tekemään kaikkia tuollaisia ihania rasioita yms. Samalla saisin ne omat pikku tilpehöörit järjestykseen. Tuo oma työpiste olisi aivan ihana... Mä bloggaan ja käsittelen kuvia sohvalla tai sängyllä. Niin minä työergonomia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas tuli todettua, että joskus kannattaa säästää kaikki hassu pieni irtotavara. Niistä usein värkkään jotain hassua. Minäkin nauran tuolle työergonomialle. Hih. Yritän saada tähän asiaan muutosta.

   Poista
 2. Suloisia juttuja sinulla siellä vintillä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitos. Vintiltä luvassa lukuisia postauksia! Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Tosi kivoja rasioita sun muita joilla sait kaikki järjestykseen.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Ja ihan plussaa, että kaikki miellyttää myös silmää.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.