sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Työpisteen järjestelyä ja Arvonnan voittaja!


Pienet laatikostot, hauskat pahvimukit ja kauniit korit auttavat pitämään vintissä järjestystä. Työpöydälle ja työpöydän alle onkin kertynyt paljon sekalaista tavaraa. Haaveilen pienestä seinähyllystä, johon voisin järjestellä kaikki kivat rasiani somaan riviin. Olen luonnostani todella järjestelmällinen ihminen, mutta työpöytä on aina ollut kompastuskiveni. En varsinaisesti ole hamstraaja. Pidän itseäni hyväntuulisena säilyttäjänä. Hihitystä. Monelle tavaralle olenkin keksinyt uutta käyttöä. Täytyy silti tunnustaa, että kyllä minulta löytyy laatikoista myös ikuisuusprojekteja.


Tavaraan suhtautuu eri tavalla, kun on käsillä tekevää tyyppiä. Käytöstä poistetut tavarat tuntuvat pyytävän minua keksimään itselleen uuden elämän. Siinä missä toinen näkee pelkän roskan, minä näen usein rajattomasti mahdollisuuksia. Vanhat pussilakanat, merilasi, sekalaiset korunosat, ylimääräiset henkarit, tapetinpalaset, vanhat lautaset ja monet muut jonkun toiseen jo kertalleen hylkäämät tavarat ovat minulle aarteita. Miten sujuu Kon Maritus käsityöihmiseltä? Hyvin ja huonosti. Omaa työpistettä tulee ehdottomasti lähestyä sitä kautta, että säästää kaiken sen, mikä tuottaa aidosti iloa. Tavaroiden ja tarvikkeiden tehokas lajittelu ja kauniisti esille laittaminen korostuu enemmän. Toki on hyvä käyttää myös tervettä järkeä.


Arvonnan voittajaksi selviytyi tällä kertaa Mari V. Paljon Onnea sinulle! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan. Ja kaunis kiitos kaikille osallistujille. Yritän keksiä teille taas pikapuolin jotakin hauskaa piristettä. Hyvää viikkoa! Saippuakuplia ja Sateenkaaria.

2 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita työpisteen järjestelyyn.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti. Jatkossa onkin tulossa ainakin pari postausta vintistä. Laitetaan työpiste lopullisesti kuntoon!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.