sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Hauska joululahjavinkki ja puuhastelua vintissä


Eilen puuhasimme vintissä koko porukka. Isäntä kokosi taaperon seinälle hellyyttävän Tiipii-hyllyn ja minä leikin lasten kanssa talon uudella lelulla. Melkoisen retro katselukamera kiersi kädestä käteen ja myös me perheen vanhemmat osallistuimme hupailuun. Palanen omaa lapsuutta. Jälleen kerran harmittelin sitä miten vähän leluja ja muita tavaroita omasta lapsuudestani on säästynyt. Olisi kiva antaa lapsille leikkeihin omia suosikkilelujaan tai rakkaita kirjoja luettavaksi. Lukuisten muuttojen vuoksi tavarani lähtivät aina nopeasti kiertoon ja jäivät sille tielleen. No katselulaitteen muodossa sain itsekin fiiliistellä omia muistojani. Tässä oiva joululahjavinkki lapsille ja lapsenmielisille!
Valkoinen Pieni Pilvi-valaisin sai itsellen uuden kodin pyökistä valmistetun Tiipii-hyllyn (39 x 30 cm) päältä. Hylly on veikeän poikamainen meidän pikku taaperon seinälle. Tiipiissä asustaa tietysti Tanssiva Pilvi. Pitäähän sitä olla kunnon intiaaninimi eikös vaan? Leikkihuoneesta nappasin mukaani vinttiin uuden säilytyskorin. Veikeä orava kätkee sisäänsä melkoisen määrän leluja (44.5 x 43 cm). Kätevien kantokahvojen ansiosta sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. Säilytyskori on napakkaa ja kestävää puuvillakangasta. Ja onhan tuo orava nyt älyttömän suloinen.

Taaperon oma nurkkaus on nyt valmis. Pienillä mausteilla huoneesta tuli mielestäni todella kiva. Tyyli on hieman hillitympää, kun talon muissa huoneissa, mutta hauskuudesta ei ole luovuttu. Yövalo valaisee hempeästi nukuttamisen aikana ja sammuu ajastimen avulla itsestään. Varsin kätevää. Ja minusta on hienoa, että makuuhuoneeseen mahtuvat taaperon lisäksi myös aikuiset. Leikkitilaakin löytyy huoneesta ja isolle sängylle voi kaikki kokoontua yhdessä lukemaan kirjoja ja pötköttelemään.
Yhteistyössä MiruMaru ja Mimime.fi

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.