sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Leikkihuoneen muuttuvat sisustusratkaisut


Meidän talossa on tavarat ja huonekalut muuttaneet ahkerasti paikkaa. Pidän kyllä sisustamisesta, mutta minusta olisi ihanaa, jos tavaroille ja huonekaluille olisi olemassa se yksi ja ainut paikka. Minusta on ihanaa olla kylässa kodeissa joiden järjestys pysyy jotakuinkin samana vuodesta toiseen. Pysyvyydessä on jotakin lohdullista. Itse en ole sitä nykyisessä kodissa saavuttanut. Varsinkin leikkihuone on ollut jatkuvassa muutoksessa. Toki perheemme tarpeetkin ovat muuttuneet moneen kertaan tässä talossa asuessamme. Tärkeintä on ollut turvata jokaiselle perheenjäsenelle rauhalliset yöunet ja nukkumajärjestelyjä on siksi vatvottu moneen kertaa. Ja tullaan vatvomaan tulevaisuudessakin uuden vauvan myötä.


Värimaailma huoneessa on pysynyt muuttumattomana. Mustavalkoinen ryhdittää huoneen kirkkaita värejä. Myös lelusäilytys on pysynyt suurimmaksi osaksi leikkihuoneessa. Oviaukossa on välillä keinuttu puukeinussa ja automatto on toimittanut myös päiväpeiton virkaa. Vaatekaappia on koristettu pienillä viireillä ja seinät ovat saaneet koristukseksi kauniita julisteita ja kortteja. Suurimman muutoksen leikkihuoneeseen on tuonut lasten pöytäryhmän saapuminen. Keltainen pöytä jakkaroineen loi lapsille kivan paikan monenlaiseen leikkiin. Kattovalaisin on myös pysynyt paikoillaan varsin pitkään. Tällä hetkellä katosta roikkuvat vielä värikkäät tunnelmavalot. Muutamia juttuja on siirtynyt vinttiin taaperon nurkkaukseen.


Uuden vauvan myötä talossa pyörähtää käyntiin vielä kerran rankempi huonekaluruletti. Jälleen kerran pitää varmistaa huonejärjestykset kuntoon. Tavoitteena olisi, että jokaiselle perheenjäsenelle löytyisi talosta rauhallinen paikka. Toivon kovasti, että tuleva vauva olisi superhyvä nukkuja. Se helpottaisi arkea kovasti. Lisäksi tarvitsemme jälleen kerran myös lisää säilytystilaa. Huokaisu. Ennen kevättä täytyy käydä läpi kaikkien lastenhuoneiden tavarat ja osa päätyy luultavasti kiertoon. Tuleva joulu tuo tullessaan taas uuden lastin leluja. Tämä on varmasti aivan tuttua monessa kodissa. Olemmekin tänä vuonna yrittäneet miettiä järkevät lahjat lapsille. Kumpainenkin saa meiltä vanhemmilta vain muutaman paketin. 
2 kommenttia:

  1. Kun tavarat ja huonekalut löytävät paikkansa niin sitten jonkin ajan kuluttua kaipaa muutosta. Näin minä ainakin. Mukavaa jouluviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös Feng Shui perustu osaksi siihen, että järjestystä tulisikin vaihtaa välillä? Että ei energia pysähdy. Hih. Oi, Jouluviikko. Vielä on paljon tekemistä jäljellä. Ihanaa Jouluviikkoa myös sinulle.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.