maanantai 17. huhtikuuta 2017

Vauvanhoitotarvikkeet - Minun valintani on Ainu!


Kyllä on ollut mukava aloittaa vauva-arki yhdessä Ainun kanssa. Muutama päivä kotiin saapumiseni jälkeen käväisin postissa hakemassa meidän pikkuiselle neidille osoitetun paketin. Paketti oli täynnä hyödyllisiä vauvanhoitotarvikkeita! Lähes kaikki tuotteet ovatkin päässeet meillä suoraan käyttöön. Ainu ensitutti ja Ainu MAM Start ovat molemmat kelvanneet meidän neidille. Toisinaan vauvat tuntuvat suosivan vain tietynlaisia tutteja (näin meillä oli ainakin esikoisen kohdalla), mutta nyt rauhoittumisen avuksi tepsivät kaikki talon tutit. Minä olen aina ollut herkkä antamaan vauvoilleni tutin suuhun. Yösyötön jälkeen meidän neiti ei oikein tykkää vaipanvaihdosta ja itku tulee herkästi, vaikka kuinka hellästi ja huomaamatta yritän suoriutua hommasta. Tutti rauhoittaa tilanteen nopeasti. Vielä hetki sylissä ja sitten lasken vauvan koppaansa uinumaan.


Tuttipulloista meillä on ennenkin ollut käytössä Ainu MAN Easy Start Anti Colic malli. Suosin tätä pullomallia varsinkin yösyötöillä. Venttiilin ansioista tuttipullosta ei kulkeudu ilmaa vauvan mahaan. Talosta löytyy jo entuudestaan Ainun perustuttipulloja, jotka ovat yhä ahkerassa käytössä. Rakastan pullojen kuvitusta ja hauskoja värejä. Ainu Muumi tuttipullo on muodikkaan mustavalkoinen. Menee aivan täydestä tämmöiselle Muumi Fanille. Ainu Ensilusikka saa vielä tovin odotella käyttöönottoa. Aika menee kyllä vauvan kanssa, niin hurjaa vauhtia eteenpäin, että kohta sitä huomaa jo lusikoivan sosetta vauvan suuhun. Hyväntuulinen hymähys.


Ainu Ensipupu Ballerina ja Pikkuherra  ovat meidän talossa kaikkien lasten mieleen. Esikoinen varsinkin ihailee Ballerinan tyllihametta ja kaunista rusettia. Useasti olen nähnyt pupujen tanssivan ja vaihtavan muiskuja keskenään. Ihastusta ilmassa! Kaikki talon Ainu Ensipuput ovat saaneet korvaansa rusetin ja yhdelle pupuista piti äidin kyhätä myös hame. Nyt kaikki talon puput ovat siis vallan erikoisia. Ensipuput ovat meidän perheessä tärkeitä. Pupu on hankittu jokaiselle taloon saapuneelle lapselle. Lapset pitävät myös huolen pupuistaan ja kovasti kerrataan kuka on saanut ja minkä pupun vauvana.


Huomenna alkaa meidän talossa uusia aika. Isä palaa takaisin töihin. Monta päivää on ajatus omaa mieltäni kalvanut. Muutaman kyyneleen olen vuodattanut. Tiedän miten kovasti lapset tulevat kaipaamaan isäänsä. Yhteiset viikot kuluivat taas liian nopeaan. Meillä oli tässä kaikenlaista ylimääräistä hässäkkää. Ensin olimme kaikki vuorollamme todella kipeitä ja se vei voimia. Sektion jälkeen minä olin heikkona pitkän aikaa. Vintin remontointi venyi hiukkasen liian pitkälle. Viimeinen viikko on ollut myös levottomampi nukkumisen suhteen. D-vitamiinin aloitus on saanut Pikku Neidin itkuiseksi yöllä. Huomenna minun tulee yksin löytää toimivat rutiinit lasten kanssa. On vain luotettava siihen, että saan kaiken hoitumaan.Yhteistyössä Always somewhere else ja Ainu

2 kommenttia:

  1. Noi Ainu puput ovat ihania, molemmilla lapsenlapsillani on sellaiset. Tuollaisia "tuunattuja" en vain ennen ollut nähnyt. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puput ovat kyllä muodostuneet vuosien saatossa sympaattisiksi klassikoiksi. Juhlavuoden kunniaksi on hyvä laittautua =) Me täällä taivalletaan ihanaa vauva-arkea. Syödään hyvin ja kasvetaan. Aurinkoista viikkoa sinulle!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.