keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Värikästä vai pelkistettyä?


Jäätelöpuikko tuo kesän tullessaan, vaikka sää on ollut melkoisen oikukas viimeiset viikot. Äitienpäivän suuren myllerryksen jälkeen olen sisustellut Pikku Tähden huonetta ihan rauhassa ja maltilla. Voisi sanoa, että olen makustellut eri värejä. Huone on melkoisen pieni, mutta samalla todella viihtyisä. Seinissä ja katossa on uudet kauniit paneelit. Väritys on valkoista ja vaaleanharmaata. Yleensä hoidan sisustuksen nopealla kädellä, mutta nyt olen halunnut kerrankin miettiä rauhassa, mitä huonekaluja ja esineitä huoneeseen todella haluan. Olen huomannut miettiväni kuinka rakastan värejä, mutta samalla sydämeni sykkii myös mustavalkoiselle tyylille. Aluksi ajattelin, että tekisin huoneesta mustavalkoisen, mutta värejä alkoi ilmestyä huoneeseen kuin itsestään. Ehdottomuus on jotakin mihin en mitä ilmeisimmin pysty.


Rakastan vanhoja esineitä ja kerroksellisuutta sisustuksessa. Yhdistelen mielelläni uutta ja vanhaa, halpaa ja kallista. Teen löytöjä kirpputoreilta ja nettikaupoista. Minulle on tärkeää, että koti saa hyvälle tuulelle. Olen erityisesti panostanut kotimme lastenhuoneisiin. Toivon, että lapset muistaisivat lapsuudenkodin iloiset värit ja huoneet, jotka kutsuivat leikkimään. Pikku Tähden huonetta esittelen tarkemmin blogissa, kun olen saanut kaiken kohdalleen. Sitruunainen Tiitiäinen & Tyllerö tarjoilee kaikenlaisia herkkuja lastenhuoneisiin! Käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan. Iloinen Jäätelöpuikko pääsee koristamaan Pikku Tähden pinnasänkyä. Seurakseen pikkuinen tyyny saa mummon virkkaaman päiväpeiton.


Tärkeintä on kokea koti omakseen. Erilaisia tyylejä voi rohkeasti yhdistellä toisiinsa tai vain ympäröidä itsensä asioilla joista todella pitää. Ja elämän tarjoillessa sitruunoita kannattaa ehdottomasti leipoa piirakka!

Yhteistyössä Always somewhere else ja Tiitiäinen & Tyllerö

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.