keskiviikko 9. elokuuta 2017

No Filter


Juhlien jälkeen saimme hieman levätä hotellissa ennen paluuta kotiin. On melkoisen outo tunne, kun saa käydä rauhassa suihkussa, kilistellä hieman kuohuvaa, nukkua hyvin ja aamulla juoda kahvinsa kuumana. Kukaan ei nosta päätään pinnasängystä. Lattialankut eivät narahtele askelien alla. Kukaan ei kiukuttele, että aamiainen on vääränlaista. Juot rauhassa kupin kuumaa kahvia. Keräilet itsesi hellästi kasaan. Pakkaat kamat ja suuntaat aamupalalle.


Yritin kovasti aamusella pohtia ja miettiä, että mitä tässä nyt on tullut tehtyä. Yhteisö ja lanseerausjuhlat. Vauhti on ollut melkoisen kovaa. Olemme vain paiskineet hommia ja aikaa pysähtymiseen ei ole ollut. Tälläkin hetkellä mielessä risteilee yksi ja sata ideaa. Sunnuntaina tosiaan otin pienen hetken sille, että katsoin taaksepäin mennyttä kevättä ja kesää. Mietin, mikä minussa on oikein vinossa, kun en osaa nauttia siitä mitä olemme saavuttaneet. Olen taas menossa jo jossakin muualla. Uudet suunnitelmat ja tavoitteet täyttävät mielen. Lanseerausjuhlissa toki tuli pieni liikutuksen hetki ja viimeistään live-musiikin soidessa teki mieli tirauttaa pieni itku ja hihkaista tytöille: "Hei, me tehtiin se". Ja se on totta. Me tehtiin todeksi se mihin kaikki eivät jaksaneet uskoa.

Uuden luotsaaminen ja asioiden luominen täysin tyhjästä kuluttaa hurjan määrän energiaa. Me Maitokahvimedian tiimi olemme kaikki perheellisiä. Rehellisyyden nimissä voin sanoa, että tässä vireystilassa, mikä ihmisellä on päällä yöheräilyjen jälkeen ei ole helppo aina olla luova. Ei ole helppo aina olla kärsivällinen, kun asiat eivät mene eteenpäin. Kovalevy on täynnä arkisia asioita ja elämä pyörii tiiviisti oman perheen ympärillä. Voisi jopa sanoa, että saimme aikaan jotakin upeaa kaikesta huolimatta.


Matka on vielä alussa. Odotamme kaikki mielenkiinnolla mihin tämä juttu meidät vie. Toki meillä on myös suunnitelma, mutta suhtaudumme myös uteliaasti tulevaisuuteen. Olemme varmoja, että hyviä ehdotuksia ja ideoita löytyy myös meidän ulkopuolelta ja olemme niille avoimia. Maitokahvimedia on yhteinen juttu. Haluamme, että kynnys ottaa meihin yhteyttä pysyisi mahdollisimman pienenä. #meiltäsinulle on asenne, joka kannattelee Maitokahvimediaa. Toivon, että jokainen, joka tapaa meidät saisi sen kuvan, että olemme aitoja ja lämpöisiä ihmisiä. Haluamme kulkea vierellä.

Lopuksi täydellinen No Filter kuva. On aamu. Ei meikkiä. Väsymys paistaa kasvoilta. Siltikin voi olla onnellinen. Kaikkensa antaneena. Maitokahvimedia ei myöskään käytä filtteriä. Tämä homma on aidosti sitä, miltä se näyttääkin. Toivottavasti se henki välittyy meistä eteenpäin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.