lauantai 14. lokakuuta 2017

#slowmorning - Keitä kahvi oikein


Rakas Kahvi!

Olen äärimmäisen pahoillani, että olen keittänyt sinua vuosia väärin. Olisi pitänyt unohtaa kiire ja syventyä asiaan perusteellisemmin. Olisin saanut sinusta enemmän irti. Aamuni olisivat jo pitkään olleet laadukkaampia. Toivon, että laitat merkille uuden ryhtiliikkeeni. Tästä päivästä eteenpäin kunnioitan sinua ja itseäni enemmän ja valmistan sinut, kuten sinut kuuluu valmistaa. Jaan nämä pienet, mutta tärkeät vinkit eteenpäin ja toivon nöyränä anteeksiantoasi. Olet ollut  minulle vuosia korvaamaton ystävä ja haluan kohdella sinua paremmin. Toivon, että jatkamme yhteistä taivalta. Pysythän luonani nyt ja aina.

Lisää kahvinkeittimeen raikasta vettä erillisellä kannulla ja estä näin kahvirasvojen pääsyn itse kahvinkeittimeen.
Aseta suodatinpaperi suppiloon ja kastele se vedellä. Poistat näin paperin maun.
Mittaa kahvi oikein. Suodatinkahville noin 6 g per 1 dl vettä.
Anna kahvin tippua rauhassa. Sekoita ennen nauttimista.
Nauti kahvi tuoreena!

Lisää kahvitietoa löydät TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus. Olen nihilisti ton veden laiton kanssa kahvinkeittimeen, en anna laittaa kahvipannulla sitä vettä sinne säilöön vaan meillä on siihen hommaan erillinen kannu juuri kahvin rasvaisuus vuoksi. Kiitos myös muista vinkeistä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä Nanni!! Hih. Sinä olet minua edellä tässä jutussa. Minä vasta opettelen uusia rutiineja. Hyvää viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.