tiistai 6. helmikuuta 2018

Uusi projekti alkaa


Sisustusohjelmissa olen monesti törmännyt siihen, että varsinkin makuuhuoneisiin halutaan saada hotellimaista tyyliä. Muhkeat vuoteet ja isot valaisimet, sekä näyttävät peilit kuuluvat yleelliseen ilmeeseen. On totta, että hotelleissa silmä lepää, kun kaikki huoneessa on tarkasti mietitty. Värisävyt, materiaalit tai tyylisuunnat eivät riitele keskenään. Hotellihuoneessa vallitsee harmonia. Erityisesti pidän hotellien runsaista verhoista, jotka pitävät huoneen ihanan levollisena ja estävät herättävät valonsäteet.aamuisin. Ikkunassa on usein kolme erillistä verhoa: näyttävä sivuverho, hieman jämäkämpi pimennysverho ja lopuksi kevyt valoverho. Huoneissa ei ole koskaan mitään liikaa tai liian vähän.Meillä on pian alkamassa operaatio makuuhuone. Jälleen kerran vaihdamme talossa huonejärjestystä. Tällä kertaa puuhat kohdistuvat talon kahteen yläkerran huoneeseen. En ihan jaksa uskoa, että osaisin sisustaa vanhempien uudesta makuuhuoneesta hotellihuoneen tapaista tilaa. Yritän kuitenkin unohtaa talon muut huoneet makuuhuonetta rakentaessani. Tuleva makuuhuoneemme saa vapaasti olla erilainen paikka. Tärkeintä on, että huoneessa viihdytään. Talon muut huoneet saavat olla iloisen huvikumpumaisia. Makuuhuoneesta tulee kuitenkin meidän vanhempien yhteinen paikka. Ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen olemme saamassa oman huoneen. Tämä on meille todella iso juttu. Millaisia makuuhuoneita teillä on? Onko teillä kestänyt kauan saada oma makuuhuone takaisin? Itse pelkään hieman kuinka perheen Pikku Herra suhtautuu tulevaan muutokseen. Onneksi huoneet ovat ihan toisissaan kiinni ja välioven voi pitää auki.

2 kommenttia:

  1. Ennen sitä odotti että saa nukkua rauhassa. Nyt haluaisi lastenlasten nukkuvan vieressä, mutta hekin ovat oppineet nukkumaan yksin, joten vain aamuisin mummolavierailulla saa pikkuisen tuhisijan kainaloon. Itsekin tykkään noista "hotellihuone"sisustuksista, ovat yleensä niin rauhallisia, levollisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienoista jännitystä on ilmassa. Meillä menee kyllä tovi saada kaikki kuntoon. Jotenkin tuntuu siltä, että tehokkuus loistaa poissaolollaan ja kaikki projektit kestävät ikuisuuden. No uudet pussilakanat odottavat jo uutta huonetta ja muutama muukin kiva juttu. Tarkoitus olisi tehdä myös mahdollisimman mukava huone pikkuisille. Huokaisen, kun kaikki on saatu valmiiksi. Ihanaa viikon jatkoa sinule. Kohta onneksi koittaa taas viikonloppu.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.