keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Hemmottelua sairastelun jälkeen


Onko teillä tapana ostella paljon erilaisia saunatuotteita? Saunatuotteita on kiva viedä tuliaisiksi ja omaan kotiin niitä ostetaan enimmäkseen joulun ja juhannuksen aikaan. Tottumuskysymyksiä. Miksei sitä voisi läpi vuoden panostaa saunakokemukseen? Usein mielessä pyörivät arjen pienet ilot ja sauna, jos mikä on paikka, jossa ladataan akkuja kerran viikossa. Miksi ei voisi ottaa tavaksi helliä pienoisesti itseään kerran viikossa? Minä karkaan usein hetkeksi yksin saunaan. Mies on ihana ja suo minulle tämän pienen hetken olla ihan yksin. Olenhan minä lasten ympäröimänä 24/7. Välillä ei kuule edes omia ajatuksiaan. Meillä pyöri vielä viikko sitten pöpöt nurkissa ja minä sairastuin meistä kaikista rajuimmin ja vielä moneen kertaan. Tuntuu, että keho on vieläkin ihan hajalla. Saunan lämpö tuntui sairasteluputken jälkeen entistä ihanammalta. En voisi kyllä enää ikinä luopua omasta saunasta.

Millä tavoin omasta saunahetkestä voisi saada enemmän irti. Muutama yksinkertainen juttu ja kokemus on ihan eri. Oletko kokeillut suolapaloja? Tuisa suolapalat toimivat ionisaattorina ja ilman puhdistajana. Saunan lämmin höyry tuo suolahiukkaset saunan ilmaan. Saunatuoksut jakavat usein mielipiteitä, mutta minä olen itse niiden ehdoton fani. Omia suosikkejani ovat minttu, eucalyptus ja koivu. Ihon kuorinta kuuluu ehdottomasti hemmotteluun.  FLOW:n himalajansuolakuorinta tumma kahvi on jokaisen kahvikissan suosikkituote. Kuorinta jättää ihon aivan ihanan tuntuiseksi. Faith in Nature suklaa shampoo viimeistelee elämyksen. Meillä löytyy valikoimaa pesuvälineissä: Eco Tools pesukäsineet ja pesutyyny, sekä Jomy saunaharja ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä saunakavereita.


Kiitos myös monelle seuraajalle koskien pientä saunaremonttia. Kivaa palautetta tuli montaa eri kautta. Pääsin oikein jakamaan vinkkejä. Unohdin mainita postauksessa kiukaan kivien vaihtamisesta. Kiukaan kivien vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun huomaat kiuaskivien halkeilevan, lohkeilevan ja vaihtavan väriä tai jos saunan lämmitysaika on selvästi pidentynyt. Kivien vaihtaminen parantaa saunaelämystä eli löylyn laatua ja pidentää kiukaan käyttöikää. Kivet kannattaa vaihtaa sännöllisesti muutaman vuoden välein.

PS: Tässä teille vielä muutama kiva vinkki hemmotteluun arkistojen kätköistä eli lempeä jalkakylpy ja hiusten värjäys kotikonstein, sekä helppo kotitekoinen ihon kuorinta. Tuikut palamaan. Lasiin lempijuomaa ja lauteille.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Hyvinvoinnin tavaratalo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.