perjantai 6. huhtikuuta 2018

Pikku Tähden syntymäpäivät


Viikko sitten talon täytti taas iloinen puheensorina ja suloiset muumikupit kaivettiin kaapista pöytään. Meidän perheen kuopus täytti kokonaisen vuoden. Sunnuntai olikin sään puolesta melkoinen. Tuiskutti ja tuuli ja pihan lumityöt piti tehdä kahdesti ennen vieraiden tuloa. Onneksi kaikki vieraat uhmasivat keliä ja saapuivat paikalle. Sisällä talossa tunnelma oli lämpöinen ja perheen Pikku Tähti nautti olostaan hyörinnän keskellä. On kyllä hauska katsella pikkuisten serkusten yhteisiä touhuja. Huomasin miettiväni, miten onnekkaita olemme, kun meitä on pieni tiivis porukka ja lapset saavat viettää aikaa keskenään ja aidosti ystävystyä ihan pienestä saakka. Pikku Tähden myötä olemme saaneet lähipiiriin myös uuden kummitädin ja olen todella iloinen asiasta. Näin sen juuri pitikin mennä. Pelkän puhumisen sijasta todella pidämme yhteyttä. Ja mikä olisi suloisempi syy kokoontua yhteen, kun pieni herttainen tyttö.Itse koin juhlia järjestäessäni todellisen ahaa-elämyksen. Syvennyin koristeiden maailmaan jo edellisenä iltana. Laitoin kaiken rauhassa ja ilman kiirettä. Yleensä olen koristellut juhlapäivänä ja homman kanssa on aina tullut liian kiire. Ripustin keittiön kattoon kauniit Pom Poms paperipallokoristeet, jotka tekivät tilasta heti juhlavan. Syntymäpäivien teemana oli yksisarvinen ja Juhlahumua verkkokaupasta löytyi teemaan sopiva näyttävä Unicorn koristenauha. Kenellekään ei varmasti jäänyt juhlien teema epäselväksi =) Seinälle taiteilin Pikku Tähden nimen onnitteluiden kera kirjainbannerilla. Lopuksi viimeistelin hauskan synttäri ilmeen raidallisilla metallinhohto mukeilla ja vaaleanpunaisilla lautasliinoilla.


Tällä kertaa osasin ottaa rennosti myös tarjoilujen suhteen. Juhapöytä koostui itsetehdystä herkuista ja kaupan kakuista. Aina ei tarvitse tehdä kaikkea itse. Perheen pitkä sairasteluputki verotti voimiani ja päätin tällä kertaa päästää itseni helpommalla leipomusten suhteen. En ole aikaisemmin tutustunutkaan kaupan kakku valikoimiin. Hämmästyin miten monenlaista on tarjolla. Seuraa vinkki ja suositus! Kannattaa ehdottomasti kokeilla ainakin Prismasta saatavia Tesco Finest tuotteita. Pakastealtaasta löytyy todellisia herkkuja!! Onnistuneet juhlat voi järjestää, niin monella tavalla. Tärkeintä on muistaa, että ei uuvuta itseään valmisteluilla, jotta voi itsekin nauttia juhlista.Meillä jää usein juhlien jälkeen koristeet paikoilleen vielä pitkäksi aikaa. Aamukahville on hauska mennä, kun keittiössä ottavat vastaan hohtavat yksisarviset. Juhlakoristeet eivät suinkaan ole kertakäyttöisiä. Säilyttämällä koristeita huolellisesti niistä on iloa vielä pitkäksi aikaa. Juhlakoristeet sopivat  kauniisti myös osaksi lastenhuoneen sisustusta. Minäkin siirrän kohta pastellisen kirjainbannerin taaperon huoneen seinälle.
Juhlien jälkeen me vanhemmat nautimme lasillisen kuohuvaa. Talon viimeinen vauvavuosi on ohi ja meidän tiimi selvisi siitä =)

Yhteistyossä Always somewhere else ja Juhlahumua

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.