maanantai 4. helmikuuta 2019

Lämpimän täkin alle


Kaupallinen yhteistyö

Nyt on tovi nukuttu uusilla tyynyillä ja muutoksen tuulet sen kun jatkuvat. Villatuotteet ovat  ihastuttaneet meitä siinä määrin, että päätimme uusia esikoisen täkin ja tyynyn. Käytössä on nyt lasten villatäytteinen Terveyskarhu peittosetti. Esikoisen huoneessa ei ole patteria, vaan ainoastaan lattialämmitys. Ulkolämpötilojen vaihdellessa välillä rajusti huone saattaa olla tovin hieman viileämpi. Lämmittävä täkki tuli siis tarpeeseen. Peittosetti (peitto: 115cmx150vm, tyyny: 35cmx55cm) on valmistettu 100% lampaanvillasta ja yhdessä 100% puuvillapäällisen kanssa takaavat miellyttävät unet. Peiton ja tyynyn voi pestä hellävaraisessa vesipesussa 30 asteessa villanpesuaineella. Peitto on käsinkosketeltavan muhkea. Zafira-shopissa on parhaillaan muhkeita tarjouksia tyynyistä ja täkeistä, sekä lasten peitto+tyyny seteistä! Kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa nettikauppaan.
Uuden peittosetin kaveriksi käy hienosti aavistuksen retrot vuodevaatteet ja kaunis mummon virkkaama päiväpeitto. Esikoisen huoneesta ei väriä puutu. Kieltämättä mieleeni on hiipinyt ajatus siitä, että olemme kaikki perheenjäsenet nukkuneet vuosia muovin keskellä. Polyesterivanupeitot ja tyynyt eivät enää juuri houkuta. Uskon, että asteittain uusimme kaikille luonnonmukaisemmat peittosetit. Oletteko te tutustuneet villatuotteisiin tai miettineet  kodin erilaisia materiaalivalintoja? Uskotteko, että hyvä peitto voi taata paremmat unet? Esikoinen ainakin totesi uudesta peitostaan: "Parempi. Yhtään ei yöllä paleltanut".

Ajatella, että esikoisen huonetta ei asusta enää pieni neiti, vaan iso koululainen. Vuodet ovat vierineet eteenpäin hurjalla vauhdilla. Huone tulisi päivittää sellaiseen kuntoon, että ahkera koululainen siellä viihtyy. Tämä tietää työpöydän ja työtuolin hankkimista ja valaistuksen tehostamista. Tarkoituksena olisi lisäksi hankkia huoneeseen enemmän säilytystilaa. Tähän projektiin palataan blogissa vielä myöhemmin.


Koodilla Mirumaru-2019 saat -10% alennuksen 
Zafira-shopin normaalihintaisista tuotteista!
Koodi on voimassa 31.5.2019 saakka.
Ostoskori
Klikkaa auki Jos omistat kupongin tai lahjakortin


Yhteistyössä Always somewhere else ja Zafira Shop/Karhuvuoren Terveyspalvelu KY

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.