sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

#slowmorning - Lempeyskirja

Lempeyskirja

Kaupallinen yhteistyö
*kirja saatu kustantajalta

Kirjoitan tätä postausta aurinkoisena aamuna. Ulkona vallitseva keli sopii mainiosti tämän kirjan esittelyyn. Toisaalta Muita ihania-lempeyskirja tavoittaisi auringon pilvisenäkin päivänä. Kirja sai minut hulluttelemaan valokuvauksen hetkellä. Eihän ilosanomasta voi kertoa tylsällä kuvalla. Se kaipaa kaverikseen yksisarvisen, kimalletta ja hentoja sulkia. Olen ilokseni saanut tavata kirjan takaa löytyvän Tiina Arposen ohimennen. Ihana, suloinen ja lempeän tuntuinen ihminen, joka säteilee positiivista energiaa. Kirja on kyllä aivan hänen näköisensä.

Kenelle lempeyskirjaa suosittelisin? Kaikille. Erityisesti kenties kaikille niille ihmisille, jotka eivät pidä elämästään minkäänlaista päiväkirjaa. Minä kirjoitan paljon, mutta päiväkirjaa en ole pitänyt enää vuosiin. Koin sen lopulta itselleni kovin työlääksi. Muita ihania-lempeyskirja esittää ihania kysymyksiä, joihin voi vastata omassa tahdissaan. Kysymykset laittavat miettimään elämän pieniä positiivisia juttuja, joissa lopulta piilee suuri voima. Jokaisen meistä tulisi tasaisin väliajoin ihmetellä elämäänsä ja sen ihanuuksia. Muistaa kaikki itsestä kerrottu hyvä. Listata muistiin mahtavat ideat, jotta niitä ei unohtaisi. Kirjoittaa paperille ystävien kertomia elämänviisauksia. Miettiä missä, juuri minä olen älynhyvä. Onko sinulle tullut ikinä mieleen kirjoittaa ylös parhaat unesi?


Se ei oo
PIIP,
niin justiinsa.

- Muita ihania - Lempeyskirja

Värikkäässä kirjassa keskitytään nykyhetkeen, haaveiluun ja tulevaan. Kiitetään omaa itseään ja muita hyviä tyyppejä vierellä. Kukin täyttää kirjaa tavallaan ja jokaisesta kirjasta tulee lopulta aivan omanlaisensa ja uniikki. Aivan kuten me ihmisetkin olemme. Oma kirjani täyttyy liimatuista lippusista ja lappusista. Kirjan väliin sujahtaa tärkeät postikortit ja leffaliput. Kirjanmerkkinä toimii pyykkipoika. Kirjan sivuista saisi tehtyä itselleen ihania huoneentauluja. Huumorista ja hyvästä tuulesta muistuttavat kuvat ja puhuttelevat pikkuiset tekstit ohjaavat mainiosti rankankin arjen keskellä kohti lempeyttä. Saattaapa käydä myös niin, että tulee vastustamaton halu kaivaa vesivärit esille. Mene ja tiedä.

Yhteistyössä Gummerus

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.