sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Uusi Look helposti ja nopeasti


*Tuotteet PR-näytteitä

Remington Curl & Straight Confidence 2 in 1muotoiluraudalla saa leikkiä erilaisten tyylien kanssa ja huolella. Rakastatko laineita ja kiharoita vai pidätkö enemmän suoristetuista hiuksista? Tyyli on vapaa. Kierretyt muotoilulevyt ja hiuksia ohjailevat mikrokammat auttavat samaan toivotun lopputuloksen. Ultrasileät keraamiset levyt sisältävät antistaattista turmaliinia, joka mahdollistaa muotoiluraudan vaivattoman liukumisen hiuksissa. Muotoilurauta sopii mainiosti myös kiireisten aamujen ystäväksi, se lämpenee 30 sekunnissa. Käyttö on helppoa ja vaivatonta. Digitaalisen lämpötilan säädön avulla voit valita juuri omille hiuksillesi sopivan muotoilulämpötilan. Muistitoiminto muistaa käteväst aina viimeksi käytetyn lämpötilan. Tarpeen tullen voi käyttää myös muotoiluraudan boost-toimintoa ja saada lisälämpöä täydelliseen viimeistelyyn. Muotoiluraudan viileät kärkiosat helpottavat käyttöä ja suojelevat sormenpäitä käytön aikana. Muotoiluraudan käyttöä helpottaa myös liikkeitä myötäilevä pyörivä johto. Laitteesta löytyy myös automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin jälkeen.

Nykyisin moni meistä osaa jo suojella hiuksiansa lämpökäsittelyiden haitoilta. Keune Blend tuotesarjan Prep Spray on tarkoitettu kaikille hiustyypeille ja tarjoaa suojan lisäksi pitoa, sekä kestävyyttä. Tuotteen monivitamiiniyhdiste virkistää ja ravitsee hiuksia. Saman sarjan Fixing Spray takaa pitkäkestoisen ja voimakkaan pidon. Tuote kuitenkin harjautuu hiuksista helposti pois.

Itseäni inspiroi kovasti Sinkkuelämää Carrien ihanat kiharat. Tällä hetkellä hiukseni eivät vain ole kovinkaan pitkät. Pienten lasten kanssa olen kokenut lyhyiden hiusten olevan selkeästi käytännöllisemmät. Onneksi kiharoista ei silti tarvitse luopua. Tällä hetkellä nappaan tyylini Chicago elokuvasta. Kumman tyylin valitsisin Roxien ihanat kiharat vai Velma Kellyn suoristetun tukan. Onneksi valinnan voi vaihtaa lennosta, niin helppoa se on.


Olen miettinyt ja pohdiskellut paljon tyyliin ja ikääntymiseen liittyviä kysymyksiä. Onko ihan ok olla minä sellaisena kuin todella olen. Rakastaa kaikkea kaunista, mutta kuitenkin pitäytyä selkeässä ja luonnollisessa tyylissä. Minusta on kiva leikkiä hiuksilla, sipaista toisinaan kynsilakkaa ja huulikiiltoa. On mukavaa kaivaa korulippaasta ihanat korvakorut sulostuttamaan päivääni. Halua olla kaiken (vähäisenkin) kosmetiikan alla tunnistettavasti minä. Ikääntyminen näkyy kasvoillani ja olen ihan sujut asian kanssa. Olen menossa omituisessa paikassa. En ole enää nuori. En ole vielä vanha. Olen keski-ikäinen. Siinä se on nyt kirjoitettuna ihan ensimmäistä kertaa. Minä täytän kesäkuussa 40-vuotta. Ja edelleen tärkeintä minulle on ajatukseni. Ulkokuori ei merkitse minulle juuri mitään. En halua olla täydellinen tai paeta vuosia. Haluan löytää rauhan ja hyvän olon. Nauttia elämän pienistä iloista. Olen yhä konstailematon. En pelaa pelejä. Saat sen, mitä näet. Minut aidoimillani.


Yhteistyössä Always somewhere else Success Story Oy / Remington / Keune

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.