lauantai 29. kesäkuuta 2019

Warrior Coffee - Jaettu kahvihetki


*Kaupallinen yhteistyö
Warrior Coffee

Aamukahvi. Päiväkahvi. Taukokahvi. Iltakahvi. Kyllä kiitos. Aamukahvin tärkeydestä on kirjoitettu blogissa ja paljon. En vähättele sen merkitystä yhtään. Ilman kahvia olen aamuisin kireä ja lyhyt pinnainen. Koko päivä on heti alkuunsa täysin pilalla. Onneksi kyseisiä aamuja on vuodessa minimaalisesti. Muutaman kerran on jääkaapista uupunut aamulla kahvimaito ja sehän on tietysti lähes sama asia meille maitokahvia juoville. Katastrofi. Tärkein kahvihetkeni päivässä on silti yhteinen iltakahvi mieheni kanssa. "Keitetäänkö Kahvit?" Tuohon pieneen kysymykseen sisältyy, niin paljon. Se on avaus päivän ensimmäiselle ja viimeiselle yhteiselle hetkelle ennen nukkumaanmenoa.

Kiireinen arki vie meistä jokaista tahollaan. Aina löytyy töitä tehtäväksi työpaikkalla ja kotona. Päivämme ovat mieheni kanssa kovin erilaisia toisen käydessä töissä ja toisen hoitaessa lapsia kotona, mutta päivän kääntyessä iltaan olemme molemmat tahoillamme aika puhki. Viikolla on vaikeaa löytää aikaa keskustelulle ja lasten tärkeät asiat hoidetaankin usein WhatsApp:n kautta. Arkena pieni yhteinen kahvihetki on ihan parasta, mitä elämä voi tarjota. Ennen pienpaahtimoiden kahvit kuuluivat meillä viikonlopun hitaampiin aamuihin. Nykyisin meillä juodaan laadukasta kahvia myös arkena. Erilaisiin kahveihin tutustuminen on muodostunut yhteiseksi jutuksi. Yhteisiä juttuja ei ole koskaan liikaa. Useasti iltakahvin taustalla soi tunnelmallisia lauluja.

Tänään mukeihin valikoitui yhteisellä päätöksellä maisteluun Warrior Coffee Peru /pientilat eri maakunnissa/Kasvukorkeus 1000-2000 m/Pesty Arabica//Keskipaahto/Pehmeä, tasapainon, makea, kevyt hapokkuus/Ihanan pehmeää kahvia kuin juotavaa silkkiä kahvikupissa. Kahvin eri vivahteet tanssivat kivasti suussa. Huomasin miettiväni tulisiko hyvän kahvin äärellä keskustella lainkaan. Pitäisikö mielummin vain olla ja keskittyä nautiskelemaan. Osa kokemusta on ehdottomasti myös kahvin tuoksuttelu. Lämmin kahvikuppi tuntuu suloiselle käsissä. Ajatus siitä, että minulla on juuri nyt hetki aikaa istua paikoillani...


Kaapissa odottaa vielä Warrior Coffee Kolumbia /Pientilat eri maakunnissa/Kasvukorkeus 1500-1900 m/Pesty Arabica/Tummapaahto/Keskihapokas, keskitäyteläinen, pyöreä, hivenen pähkinän ja suklaan aromeja Tummat paahdot vievät minut ja varmasti myös mieheni aina takaisin Brasilian kuuman auringon alle. Tumma paahto tuli matkan myötä tutuksi ja jäi osaksi elämäämme. Palaan vielä tähän makukokemukseen myöhemmin Instagramin puolella.

Sain yhteistyön myötä maisteluun myös Warrior Coffee Vanilla Pikavoikahvia, sekä Warrior Coffee Original Pikavoikahvia /Arabica-kahvia/kylmäpuristettua kookosöljyä/kirkastettua voit (gheetä) ja luontaista vanilja-aromia (pikakahvissa nro 1) On aina kiva kokeilla kaikkea itselle uutta. Ensimmäiseksi on mainittava itse pakkaukset, jotka ovat todella käteviä. Tippaakaan tuotteesta ei mene hukkaan ja ne kulkevät kätevästi mukana, mihin tahansa tuoden energiaa päivään. Vaniljan tuoksu ja maku on pikavoikahvissa myös yllättävän voimakas. Taisin hieman positiivisesti häkeltyä! En kaivannut pikakahvin kaveriksi pullaa tai kakkua (loistava juttu). Säästän muutaman pussin ehdottomasti pahan päivän varalle! Yleisesti juon kahvia ainakin kaksi isoa kupillista. Pikavoikahvia riitti yksi kupillinen. WoW.

Sinullakin on mahdollisuus päästä maistelemaan Warrior Coffee:n 
laadukkaita käsin paahdettuja luomukahveja! 
Osallistu arvontaan Maitokahvimedian Instagram-tilillä
Jenna ja Jonna kirjoittelevat pian blogeihinsa myös mukavia kahvijuttuja, joten pysyhän kuulolla.


Yhteistyössä Always somewhere else ja Warrior Coffee

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.