sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

#slowmorning - Bucket List - Me kaksi


*Kirja saatu kustantajalta
Gummerus

Minäkin olen kasannut vuosien aikana monta listausta isoja ja pieniä toiveita ja unelmia. Listaukset olen tehnyt pitkälti omasta vinkkelistäni. Olikin virkistävää törmätä Rakastavaisten Bucket List-kirjaan, josta löytyi 150 valmiiksi mietittyä haastetta ja elämystä pariskunnille. Kirjaan on tietysti varattu tilaa myös omille kivoille ideoille. Luultavaa on, että kirjan tehtävien parissa tulee eteen, niin hauskoja hetkiä, että se inspiroi jatkamaan seikkailemista yhdessä ihan vakituisesti. Kirja soveltuu, niin uusille kuin vanhoillekin pariskunnille. Tehtävien suorittamisen yhteydessä tuoreet parit oppivat toisistaan uusia asioita hauskalla tavalla. Vanhat parit taas saavat mahdollisuuden nähdä oman rakkaansa uudessa valossa. Lähes jokainen meistä on mahdollisuuden tullessa eteen tulisieluinen seikkailija. Arjessa edellä mainitut piirteet jäävät helposti pyykkikasojen ja likaisten tiskien varjoihin.

Monesti parisuhteessa ja elämässä yleensäkin ruvetaan suorittamaan samaa tuttua kaavaa. Toki rutiineissa on omat hyvätkin puolensa, mutta ehdottomasti kannattaa sekoittaa välillä pakkaa. Ihanteellista olisi pitää kerran kuussa aikuisten treffi-ilta, mutta monelle meistä se on mahdottomuus. Onneksi kirjasta löytyy myös pieniä tehtäviä, joita voi suorittaa myös kotosalla lasten mentyä nukkumaan. Yhteisen illan vihdoin koittaessa tehkää rohkeasti uusia asioita!! Älkää suunnatko syömään aina samaan ravintolaan. Älkää antako väsymykselle periksi ja paetko leffateatterin hämärään (ellei kyseessä ole jokin todella mahtava elokuva). Oman kokemukseni mukaan parhaiten vielä vuosienkin jälkeen muistaa ne hetket, joissa oli mukana hulluttelua ja heittäytymistä. Älkää siis ottako elämää tai itseänne turhan vakavasti. Jokainen päivä on mahdollisuus luoda uusi ja jännittävä luku omaan elämään.

Ja kyllä. Täytyy uskaltaa olla romanttinen. Söpöstellä oikein urakalla ja heittää kaiken päälle tomusokeria ja hattaraa. Te olette yhdessä sen arvoisia. Pitäkää kipinää iloisesti yllä. Hauskuus kantaa yli karikoiden ja ruuhkavuosien. Ottakaa kirja kivaksi ystäväksi yhteiselle matkalle tai antakaa lahjaksi pariskunnalle, joka kaipaa hieman iloa ja inspiraatiota. Meillä on mieheni kanssa kohta edessä harvinainen hetki viettää aikaa kahden. Tulevaa on odotettu kokonainen vuosi. Bucket List ideoista toteutamme ainakin jäätelön syömisen aamupalaksi ja suudellaan sateella (ja auringon paisteessa), sekä saippuakuplien puhaltelu Tonavan rannalla.

Yhteistyössä Always somewhere else ja Gummerus

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.