lauantai 8. helmikuuta 2020

Egyptian Magic Skin Cream*Kaupallinen yhteistyö
Tuote saatu NHS

Kenties se johtuu osin talven iholle asettamista haasteista, kun kasvojeni iho tuntuu kuivalle ja kireälle. Arjessa syntyneet pikkuiset nirhamat kestävät parantua ikuisuuden. Olen kokeillut monenlaisia rasvoja ja tulos on ollut aina yhtä laiha. Moni pieni vekki on jättänyt myös vaalealle iholleni arpia. Saatuani kokeiluun Egyptian Magic-voiteen odotukseni olivat korkealla. Olin kuullut monitoimivoiteesta pelkkää hyvää. Oikeastaan voisi puhua äänekkäästä positiivisesta rummutuksesta. Ilokseni voin kertoa, että voide todella toimii.

Tuote sopii erityisen hyvin minun tyyliselleni muutaman purkin ja purnukan ihmiselle. En välitä täyttää hyllyjäni monilla eri tuotteilla. Haluan arjen ja kaunedenhoitorutiinien olevan mahdollisimman helppoja ja simppeleitä. Erilaiset purkit vievät myös runsaasti tilaa, jota viiden hengen perheen peilikaapissa ei hirmuisesti ole. Toki taktiikallani säästää myös selvää rahaa.

Tuote sopii mainiosti myös reppureissaajan mukaan maailmalle. Olen parina kesänä tehnyt viiden päivän ulkomaanreissun ja mahduttanut kaikki tavarani pieneen reppuun. Tulevana kesänä pakkaan ehdottomasti mukaan tämän monitoimivoiteen ja saan reppuuni hieman lisää tilaa. Voin sitten kätevästi lainata purkkia myös miehelleni, joka kuitenkin tarvitsee helpotusta auringosta punottavaan ihoonsa.


Monitoimivoiteen nimitys ei ole tuulesta temmattu, vaan täyttä totta.
 Alla onkin melkoinen lista käyttötarkoituksia:

Kasvovoiteena
Meikinpohjustusvoiteena
Kosteuttavana kasvonaamiona
Huulivoiteena
Silmänympärysvoiteena
Meikinpoistovoiteena
Voiteena auringonoton jälkeen
Arville
Kutisevalle iholle
Naarmuille ja pienille palovammoille
Helpottamaan ja hoitamaan ihoärsytystä
Parranajon jälkeen
Hiustenhoitoaineena
Käsi- ja kynsinauhavoiteena
Vartalovoiteena
Halkeilevien kanta- ja kyynärpäiden hoitoon
Vaginan kosteuttamiseen ja liukuvoiteena
Hierontaöljynä
Tatuointien hoitoon
Raskausarpien ja hiertyneiden nännien hoitoon
imetyksen aikana
Vauvoille vaippaihottumaan

Raaka-aineet perustuvat 100% luonnollisiin ainesosiin (hunaja, kuningatarhyytelö, siitepöly, propolis, mehiläisvaha, oliiviöljy). Ei säilöntäaineita - alkoholia - vettä - lisäaineita - hajusteita - parabeneja - geenimuunneltuja ainesosia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.