tiistai 10. maaliskuuta 2020

Routa Design - Voimanaisten koruja

Lehti-riipus

*Kaupallinen yhteistyö
Routa Design

Routa Design:n korut ilmentävät kauniilla tavalla naisten voimaa ja sitkeyttä. Korujen takaa löytyy lahtelainen seppämestari ja muotoilija Kirsi Vahtera. Häntä inspiroi ja kiinnostaa suuresti suomalainen mytologia ja Kalevalan naishahmot. Uskon vakaasti, että meillä nykyajan naisilla olisi paljon opittavaa vanhoilta kanssasisariltamme. Nykypäivän arki ja sen mukanaan tuomat taistelut ovat toki erilaisia, kuin vuosisatoja sitten. Monelle menneisyydestä tutulle taidolle ja ominaisuudelle on yhä paikkansa. Sitkeys, sinnikkyys, omien taitojen arvostaminen ovat asioita, joita voimme helposti rinnastaa myös omaan aikaamme. Yhä kauttamme syntyy uutta elämää, joka pitää meidät vahvasti sidoksissa kasvuun ja kukoistukseen. Syvän luontoyhteyden kokeminen on kenties meille naisille askeleen luontevampaa.

On myös tullut aika juhlistaa naiseutta ja sen monipuolisuutta. Yhä vähemmän annamme ulkoisten paineiden sanella olemustamme tai tapaamme tehdä valintoja. Vuosien varrella on moni hyödyllinen liike tehnyt näkyväksi asioita ja ilmiöitä, joita emme enää hyväksy. Olemme omien kohtaloidemme mestareita ja tekijöitä. Olemme myös oppineet, että herkkyys ei ole heikkoutta, vaan ominaisuus, jonka voi valjastaa palvelemaan hyvää. Emme odota enää arvostusta pelkästään itsemme ulkopuolelta, vaan tiedämme, että voima kumpuaa sisältämme.

Voisin hyvin kuvitella Lehti-riipuksen kantajaksi viisasta ja neuvokasta naista usvaisesta menneisyydestä. Vahvaa naista, joka toimi tukipilarina omassa kylässään. Ahkeroi oman arkensa parissa ja kohtasi elämän valot ja varjot urheasti. Naista jonka luokse etsiydyttiin kysymään neuvoa ja, jonka apua tarvittiin uuden elämän syntyessä maailmaan. Sama nainen oli läsnä myös elämän päättymisen hetkellä. Nainen piti huolta perheestään ja oli tärkeä tuki vaikeina ja vaativina aikoina läheisilleen. Hänen panoksensa oli tärkeä ja korvaamaton. Kenties Lehti-riipus voimaannuttaa myös meitä nykynaisia. Kenties koruun kätkeytyy tulen voima.

Lehti-riipus

Kevät, kasvu ja kukoistus.
Luontoäiti kasvattaa ruuan, yrtit sekä rohdot.

- Routa Design

Osallistu ARVONTAAN blogin Instagram-tilillä
ja voita itsellesi vapaavalintainen lehti-riipus
Routa Design :n valikoimista.
Arvonta päättyy pe 13.3 kello 21

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.