perjantai 2. lokakuuta 2020

Jatuli - Helsingin katujen sykkeessä

*Kaupallinen yhteistyö 

Jatuli & Weecos

Heinäkuusta tähän päivään olen kulkenut todella mielenkiintoista matkaa. Olen saanut tutustua upeisiin suomalaisiin merkkeihin Weecos ambassador yhteistyön kautta. Olen enemmän kuin kiitollinen saamastani mahdollisuudesta. Syksyn väriloisto on kenties nyt tääällä etelässä kauneimmillaan. Syksyn mentyä menojaan saan yhä pukeuta ihaniin syksyisiin sävyihin. Jatuli:n  Nockturne takki oliivin ja munakoison huikeissa sävyissä ovat kuin syksy itsessään. Täydellisiä syviä sävyjä, joihin voi melkein uppotua.

Nockturne takki on myös ihanan monikäyttöinen. Takki sopii rennosti farkkujen kaveriksi tai luo todella tyylikkään kokonaisuuden yhdessä hameen kanssa. Itse käytän paljon hameita ja kaipaan usein hameen kaveriksi pidempää takkia. Ilmettä voi helposti muutella asusteilla. Nockturne takin kanssa sopii kaniisti yhteen ruskea nahka ja ruusukulta.

Pidempään minua seuranneet tietävät, että rakastan korvakoruja. Jatuli:n Cry me a river- korvakorut sopivat saumattomasti yhteen Nockturne takin kanssa. Rakastan korun välkehtivää ja peilaavaa pintaa. Korujen nimi muistuttaa minua yhdestä kaikkien aikojen kauneimmasta kappaleesta. 

Jatuli:n juuret löytyvät Helsingin katujen sykkeestä. Merkin alta löytyy upeita ja näyttäviä vaatteita ja asusteita.  "Jatuli is a Helsinki based designer laobel. Vaguards, wanderers and dreamers, step into the adventure". Vaatteista ja asusteita huokuu vahva usko omaan tekemiseen ja rohkeus, joka rikkoo rajoja. Liitytään mekin mukaan tähän mahtavaan viestiin. Kannetaan itsemme ylpeydellä ja ollaan rohkeasti omanlaisia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.